Kohtalokas syrjähyppy (Unfaithful) (DVD)
search
  • Kohtalokas syrjähyppy (Unfaithful) (DVD)

Kohtalokas syrjähyppy (Unfaithful) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 59 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

Vastustamaton trilleri! Elokuvan ”Vaarallinen suhde” ohjaaja tarjoaa ”erotiikkaa tihkuvan trillerin” (People Magazine) intohimosta joka on niin voimakas, että se nielee kaiken – ja kaikki – mennessään. Richard Gere loistaa ja Diane Lanen ”hiljaa palava, kiihkeän eroottinen näyttelijäntyö hallitsee elokuvaa” (Rolling Stone).

Edward ja Connie Sumner (Gere, Lane) elävät täydellistä elämää: heidän avioliittonsa on onnellinen, heillä on 8-vuotias poika ja ihana talo arvostetulla alueella... Mutta kun Connie tapaa viettelevän muukalaisen (Olivier Martinez) ja antautuu tämän kanssa suhteeseen, intohimo muuttuu pakkomielteeksi ja petoksen kova hinta vaatii maksajan. Sydämen pysäyttävällä jännityksellä ladattu eroottinen trilleri ”Kohtalokas syrjähyppy” on ”todellinen elämys” (Entertainment Weekly).

Ohjaaja: Adrian Lyne

Näyttelijät: Richard Gere,Diane Lane,Dominic Chianese,Olivier Martinez,Kate Burton,Margaret Colin,Michelle Monaghan,Myra Lucretia Taylor,Erik Per Sullivan,Chad Lowe,Joseph Badalucco Jr.,Erich Anderson,Damon Gupton,Marc Forget,Larry Gleason

P411K

Tilausviitteet

ean13
6420614636954
Käytetty