Twisted (DVD)
search
  • Twisted (DVD)

Twisted (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 33 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Nuori Jessica Shepard on San Franciscon poliisin miesvaltaisen murhaosaston uusi tulokas. Hän pääsee ensi töikseen jahtaamaan sarjamurhaajaa, jonka makaaberien surmatöiden kohteena ovat nuoret miehet. Jessica huomaa kauhukseen, että hän tuntee uhrit ja uppoutuu täysillä murhatutkimuksiin. Kaikki jäljet johtavat yhteen ja samaan suuntaan, ja vähitellen Jessica alkaa epäillä, onko hän itse etsimänsä murhaaja!

Emmy- ja Golden Globe –palkittu ASHLEY JUDD (”Jäähyväiset tytöille”, ”Kaksoismurha”) nähdään erityisen vaativassa roolissa Jessica Shepardina. Vaikuttavaa näyttelijätyötä tekevät myös AND GARCIA (”Ocean’s Eleven – korkeat panokset”, ”Kummisetä 3”) ja komisario Millsiä esittävä SAMUEL L. JACKSON (”Pulp Fiction”). Oscar®-ehdokas, ohjaaja PHILIP KAUFMAN, on tehnyt tiivistunnelmaisen, yllätyksellisen trillerin, jonka juonenkäänteet saavat kovapintaisimmankin elokuvafanin pään pyörälle!

Ohjaaja: Philip Kaufman

Näyttelijät: Andy Garcia,Samuel L. Jackson,Ashley Judd,Camryn Manheim,Richard T. Jones,D.W. Moffett,David Strathairn,Leland Orser,Mark Pellegrino,Russell Wong,Titus Welliver,James Oliver Bullock,William Hall,Joe Duer,Jim Hechim

P42054K

Tilausviitteet

ean13
6420201163023
Käytetty