Backwoods (Bosque de sombras (2006)) (DVD)
search
  • Backwoods (Bosque de sombras (2006)) (DVD)

Backwoods (Bosque de sombras (2006)) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 38 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Lucy ja Norman ovat tulleet lomailemaan Espanjaan, Baskimaan alueelle, tapaamaan vanhaa ystäväänsä Paulia. Virkistävä loma eksoottisen kauniilla Espanjan syrjäalueella tulee kuin tilauksesta nuorelle pariskunnalle, joiden suhde on ajautunut vaikeamman luokan kriisiin. Kolmikon päästyä Paulin metsän suojissa sijaitsevaan kotiin, päättää Paul viedä Normanin metsälle... Retkelle, jonka karmeita seurauksia kukaan heistä ei ikinä unohtaisi. Kaksikko löytää pienen tytön, jota joku tai jotkut ovat pitäneet vankina metsässä jo pitkän aikaa. Paulin ja Normanin etsiessä tytölle apua, on tytön vangitsija jo päättänyt hyökätä tunkeilijoita vastaan, armotta, ketään säästämättä. Pian äärimmäisessä vaarassa eivät ainoastaan ole Paul ja Norman mutta myös talolla odottavat Lucy ja Paulin vaimo Isabel. Metsästys on alkanut ja primitiivinen raivo paras ase.

Olkikoira ja Syvä joki -henkeä kunnioittava, tiivistunnelmainen Backwoods on realistisen otteensa takia hyytävää katsottavaa. Pääosissa henkensä edestä taistelevat mm. Gary Oldman (Bram Stoker’s Dracula, True Romance), Paddy Considine (Cinderella Man, In America) ja Virginie Ledoyen (The Beach, 8 naista).

Ohjaaja: Koldo Serra

Näyttelijät: Gary Oldman,Paddy Considine,Aitana Sánchez-Gijón,Virginie Ledoyen,Kandido Uranga,Lluís Homar,Yaiza Esteve,Andrés Gertrúdix,Jon Ariño,Álex Angulo,Savitri Ceballos,Patxi Bisquert,José Andrés Zalguegui

P42607K

Tilausviitteet

ean13
6416548463810
Käytetty