Levity (2003) (DVD)
search
  • Levity (2003) (DVD)

Levity (2003) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 36 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Manuel Jordan (Billy Bob Thornton) surmasi nuoren pojan. 19 vuoden ajan pojan kuva on tuijottanut häntä sellin seinältä. Nyt hän on taas vapaa mies, mutta jokin vetää häntä takaisin kaupunkiin jossa hän teki rikoksensa. Etsiikö hän anteeksiantoa? Pelastusta?

Manuel tarvitsee töitä ja asunnon. Kuin onnenpotkuna hän tapaa pastori Milesin (Morgan Freeman) joka tarjoaa hänelle molempia. Samalla kun Manuel kohtaa menneisyytensä haamut, Miles pakenee omiaan. Aivan kuin Sofia (Kirsten Dunst). Nuori, kaunis ja itsetuhoinen nainen, joka ei tarvitse ketään. Paitsi Manuelia.

Manuel etsii surmaamansa pojan sisaren, Adelen (Holly Hunter) ja haluaa päästä hänen lähelleen. Maksaa velkansa. Adelella on poika, jonka elämä on kääntynyt tuhon tielle, jonka Manuel varsin hyvin tuntee. Onko Manuelilla viimeinkin mahdollisuus hyvittää tekonsa?

Ohjaaja: Ed Solomon

Näyttelijät: Kirsten Dunst,Billy Bob Thornton,Morgan Freeman,Holly Hunter,Geoffrey Wigdor,Dorian Harewood,Luke Robertson,Catherine Colvey,Billoah Greene,Cordell Clyde,Manuel Aranguiz,Sadiki Burke,Abede Burke,Diego Abella,Brent Rogers

P45677K

Tilausviitteet

ean13
5706132357689
Käytetty