Medusan verkko, Medusan isku & Tulkki (Bourne Identity, The Bourne Supremacy & The Interpreter) (3 DVD)
search
  • Medusan verkko, Medusan isku & Tulkki (Bourne Identity, The Bourne Supremacy & The Interpreter) (3 DVD)

Medusan verkko, Medusan isku & Tulkki (Bourne Identity, The Bourne Supremacy & The Interpreter) (3 DVD)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 5 h 43 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

MEDUSAN VERKKO
Jason Bournen selästä löydetään kaksi luotia, ja hän tajuaa olevansa erittäin vaarallinen mies vailla muistikuvaa väkivaltaisesta menneisyydestään. Jason yrittää ratkaista oman henkilöllisyytensä arvoituksen ja saa selville tappavan totuuden: hän on hallituksen eliittiagentti, 30 miljoonan dollarin arvoinen ase, johon hallitus ei enää luota. Bourne on hallituksen ykköskohde tässä nopeatempoisessa, koko ajan jännityksessä pitävässä ”tauottoman toiminnan” elokuvassa! (Bill Zwecker, FOX-TV)

MEDUSAN ISKU
Oscar®-voittaja* Matt Damon esittää taas CIA:n aikaisemmin täydelliseksi sala-ampujaksi kouluttamaa Jason Bournea tässä jännittävässä toimintatrillerissä. Muistinmenetyksestä kärsivä Bourne on jättänyt väkivaltaisen menneisyyden taakseen ja elää nyt tavallista elämää Marie-tyttöystävänsä kanssa. Suunnitelmat rauhallisesta elämästä ajautuvat kuitenkin karille, kun hän vain täpärästi pääsee pakoon salamurhayritystä. Tuntemattoman vihollisen jahtaama Bourne todistaa, ettei hän ole helppo kohde ja ettei hänen taitojaan, itsepäisyyttään ja sitkeyttään voi aliarvioida. Karhea, jännittävä ja hurjia autotakaa-ajoja sisältävä Medusan isku kuuluu viime vuosien älykkäimpiin ja henkeäsalpaavimpiin toimintatrillereihin.

TULKKI
Afrikkalaissyntyinen YK-tulkki Silvia Broome (NICOLE KIDMAN) sattuu vahingossa kuulemaan harvinaisella murteella esitetyn tappouhkauksen, jonka kohteena on eräs valtionpäämies, jonka on määrä puhua YK:n yleiskokouksessa. Silvian elämä kääntyy päälaellaan hänen tajutessaan itsekin joutuneensa tappolistalle. Valtion agentin Tobin Kellerin (SEAN PENN) suojeluksessa Silvian tilanne muuttuu yhä painajaismaisemmaksi. Kellerin perehtyessä tarkemmin silminnäkijänsä menneisyyteen ja tämän salamyhkäiseen maailmaan, hän alkaa epäillä yhä vahvemmin, että Silvia on osa salaliittoa. Tutkinnan edetessä askel askelelta, Tobin löytää yhä enemmän syitä olla luottamatta naiseen. Onko Silvia uhri? Onko hän epäilty? Vai jotain aivan muuta? Ja pystyykö Tobin suojelemaan häntä heidän yrittäessään estää kansainvälisen kriisin puhkeaminen ennen kuin se on liian myöhäistä?

Ohjaajat: Sydney Pollack,Doug Liman,Paul Greengrass

Näyttelijät: Sean Penn,Nicole Kidman,Joan Allen,Matt Damon,Catherine Keener,Julia Stiles,Chris Cooper,Franka Potente,Clive Owen,Brian Cox,Hugo Speer,Oksana Akinshina,Josh Hamilton,Walton Goggins,Gabriel Mann,Marton Csokas,Adewale Akinnuoye-Agbaje,Eric Keenleyside,Karl Urban,Tomas Arana,Karel Roden,Tom Gallop,John Bedford Lloyd,Ethan Sandler,Michelle Monaghan,Orso Maria Guerrini,Tim Dutton,Denis Braccini,Nicky Naude,David Selburg,Clyde Kusatsu,George Harris,Jesper Christensen,Yvan Attal,Earl Cameron,Michael Wright,Maz Jobrani,Yusuf Gatewood,Curtiss Cook,Byron Utley

P46020K

Tilausviitteet

ean13
5050582463620
Käytetty