Kiss of the Damned (2012) (DVD)
search
  • Kiss of the Damned (2012) (DVD)
  • Kiss of the Damned (2012) (DVD)

Kiss of the Damned (2012) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 36 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Käsikirjoittava Paolo kohtaa yläluokkaisen Djunan. Heittäytyminen intohimoon on täydellistä, vaikka Djuna paljastaa olevansa vampyyri. Ilmassa väreilevä uhka muuttuu todeksi, kun Djunan vaarallisen arvaamaton pikkusisko Mimi ilmaantuu kuvioihin. Mustiin pukeutunut Mimi hyödyntää naisellisia avujaan häikäilemättömästi, janoaa nuorta verta ? ja ottaa kenet haluaa.

Kiss of the Damned on tyylitelty kauhutrilleri, tarina kielletystä kiintymyksestä ja vahvojen nuorten naisten häikäilemättömästä kilvoittelusta, jonka ytimessä tavalliset kuolevaiset ovat hengenvaarassa. Se on yhtä aikaa villi, maltillisen tyylikäs ja röyhkeästi dekadentti. Ohjaaja-käsikirjoittaja Xan Cassavetes on riippumattoman amerikkalaiselokuvan legendan John Cassavetesin ja näyttelijä Gena Rowlandsin tytär. Vahva elokuvatietämys näkyy teoksen jokaisessa kuvassa, jotka tuovat mieleen mm. Jean Rollinin vampyyriklassikot ja Tony Scottin kauhufantasian Hunger - Verenjano.

Ohjaaja: Xan Cassavetes

Näyttelijät: Michael Rapaport,Roxane Mesquida,Milo Ventimiglia,Anna Mouglalis,Caitlin Keats,Jay Brannan,Riley Keough,Joséphine de La Baume,Ching Valdes-Aran,Juan Luis Acevedo,Jonathan Caouette,Tiarnie Coupland,Megumi Haggerty,Haley Kotch,Victor Kubicek

P60200K

Tilausviitteet

ean13
6430051161643
Käytetty