Confidence (2003) (DVD)
search
  • Confidence (2003) (DVD)

Confidence (2003) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 34 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

PELURI: Jake Vig (Edward Burns) on huijareiden aatelia, mestari lajissaan: huoliteltu, terävä ja sivistynyt. Hän on paras ystäväsi minuutissa, ja voittaa luottamuksesi silmänräpäyksessä.

POKA: Raivoisa ja säälimätön ”The King” (Dustin Hoffman) saattaa tappaa vain tasatakseen tilit tai tehdäkseen asiansa selväksi. Kun Jaken viimeisin poka onkin Kingin kätyri, Jake lupautuu pakon edessä tekemään Kingille vastapalveluksen.

KYTTÄ: FBI-agentti Gunther Moonan (Andy Garcia) on aina pari askelta jäljessä. Hänen pakkomielteensä saada Jake telkien taakse on ilmeinen, mutta onko tähtäimessä henkilökohtainen kosto vai ajaako hän takaa omaa etuaan?

SYÖTTI: Lily (Rachel Weisz) on seksikäs katujen kasvatti, jonka viehätysvoima on vaarallista rikolliselle mutta vastustamatonta Jakelle. Jake tarvitsee häntä suureen keikkaansa, mutta missä menevät Lilyn uskollisuuden rajat?

Ohjaaja: James Foley

Näyttelijät: Rachel Weisz,Brian Van Holt,Dustin Hoffman,Morris Chestnut,Edward Burns,Paul Giamatti,Leland Orser,Donal Logue,Luis Guzmán,Tom ´Tiny´ Lister Jr.,Louis Lombardi,April O´Brien,Jay Giannone,Franky G,Melissa Lawner

P61759K

Tilausviitteet

ean13
5706132357832
Käytetty