Pelimies (Player, The (1992)) (DVD)
search
  • Pelimies (Player, The (1992)) (DVD)

Pelimies (Player, The (1992)) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi,englanti

Kun nuori, itsevarma elokuvatuottaja tappaa vahingossa käsikirjoittajan, selviytyykö hän siitä kuin koira veräjästä? Vain Hollywoodissa... Tämä elokuva on täynnä sisäpiirin vitsejä ja tusinoittain tähtien cameo-esiintymisiä. Oscar®-palkitun ohjaajan* Robert Altmanin loistava ja pureva katsaus kamerantakaiseen elämään – yksi mahtavimmista showbisneksestä koskaan tehdyistä elokuvista. Elokuvassa nähdään Oscar®-voittajat Tim Robbins** (Avain pakoon) ja Whoopi Goldberg*** (Ghost – näkymätön rakkaus). The Player sai kaksi Golden Globe Awardia ja parhaan näyttelijän ja ohjaajan palkinnot Cannesin elokuvajuhlilla. Mukana on myös Peter Gallagherin (O.C.), Greta Scacchin (Flightplan) ja Vincent D’Onofrion (Kova laki: Rikollinen mieli) bravuuriluokan esitykset.

*Kunnia-Oscar®, 2006. **Paras miessivuosan esittäjä, Menneisyyden ote, 2003. ***Paras naissivuosan esittäjä, Ghost – näkymätön rakkaus, 1990.

Ohjaaja: Robert Altman

Näyttelijät: Whoopi Goldberg,Peter Gallagher,Tim Robbins,Fred Ward,Cynthia Stevenson,Dean Stockwell,Greta Scacchi,Brion James,Leah Ayres,Richard E. Grant,Dina Merrill,Sydney Pollack,Vincent D´Onofrio,Lyle Lovett,Angela Hall

P67764K

Tilausviitteet

ean13
7332431027831
Käytetty