Ranskalaista Häähumua (Quest-ce quon a fait au Bon Dieu? (2014)) (DVD)
search
  • Ranskalaista Häähumua (Quest-ce quon a fait au Bon Dieu? (2014)) (DVD)

Ranskalaista Häähumua (Quest-ce quon a fait au Bon Dieu? (2014)) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 37 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Kutkuttavasti niin ajan hermoon kuin nauruhermoon osuva ranskalaiskomedia kertoo katolisesta pariskunnasta, heidän neljästä kauniista tyttärestään ja tytärten puolisoista, jotka eivät täytä vanhempien tiukkoja kriteerejä unelmien vävypojista... Särmikäs komedia on noussut yhdeksi Ranskan katsotuimmista elokuvista kautta aikojen.

Claude (Christian Clavier) ja Mariel (Chantal Lauby) ovat ranskalainen, katolinen aviopari, jolla on neljä kaunista tytärtä. Tyttäret alkavat olla avioitumisikäisiä, mutta valitettavasti näiden valitsemat vävypojat eivät ole vanhempien mieleen. Yksi toisensa jälkeen tyttäret valitsevat puolisoikseen miehen, jotka edustavat kaikkia mahdollisia uskonnollisuuksia ja kansalaisuuksia ? paitsi sitä perinteistä, katolista ranskalaisuutta.

?Herran tähden, mitä me olemme tehneet ansaitaksemme tämän!?

Ranskalaista häähumua on noussut yhdeksi Ranskan katsotuimmista elokuvista kautta aikojen, ja on ollut suuri hitti myös Saksassa.

Ohjaaja: Philippe de Chauveron

Näyttelijät: Christian Clavier,Elie Semoun,Frederique Bel,Frédéric Chau,Chantal Lauby,Medi Sadoun,Ary Abittan,Noom Diawara,Julia Piaton,Emilie Caen,Elodie Fontan,Pascal N´Zonzi,Salimata Kamate,Tatiana Rojo,Loïc Legendre

P73492K

Tilausviitteet

ean13
7332421060213
Käytetty