Lohduttomat luodit (Bullet Boy (2004)) (DVD)
search
  • Lohduttomat luodit (Bullet Boy (2004)) (DVD)

Lohduttomat luodit (Bullet Boy (2004)) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 25 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

BULLET BOY kertoo kahdesta veljeksestä, jotka asuvat Lontoon räjähdysherkimmässä naapurustossa, missä pieni katukahnaus laajenee traagisia seuraamuksia aiheuttavaksi väkivallan kierteeksi. Tämä vahva ja koskettava tarina kahdesta valintojen äärellä elävästä nuoresta miehestä heijastaa nykypäivän realismia kaupunkien syrjäkujilla.

Elokuva tutkii ystävyyden, kilpailun ja koston teemoja poikasukupolven kautta, jolle aseista on tullut todellisuutta. Kun 18-vuotias Ricky vapautuu nuorisovankilasta, hän yrittää epätoivoisesti välttää palaamista rikolliseen menneisyyteensä. Mutta hän ei pysty pakenemaan klaustrofobista maailmaansa ja sopeutumispaineita. Lähes saman tien Ricky joutuu keskelle väkivallanpurkausta, johon liittyy hänen paras ystävänsä Wisdom ja paikallinen kilpailija - kaikki rikkoutuneen sivupeilin takia.

Pienestä kiistasta kehittyy nopeasti kostonkierre, joka riistäytyy käsistä. Rickyn 12-vuotias Curtis-veli taistelee omien ongelmiensa kanssa, ja joutuu katuelämän ja Beverleyäitinsä odotusten väliseen ristipaineeseen. Ricky on käännöskohdassa. Hänen äitinsä ja hänen tyttöystävänsä Shea yrittävät pitää hänet erossa rikollisuudesta, mutta Ricky jää velkaa Wisdomille, joka on jo ylittänyt sen rajan. Näyttää väistämättömältä, että Wisdom vetää Rickyn mukanaan, mutta on vain ajan kysymys ennen kuin Curtis, joka ihailee isoveljeään, joutuu myös ongelmiin.

Ohjaaja: Saul Dibb

Näyttelijät: Louise Delamere,Ashley Walters,Des Hamilton,Leon Black,Chris Callendar,Luke Fraser,Martin Heathcote,Gary Henry,Clark Lawson,Claire Perkins,Sharea-mounira Samuels,Greg Tanner,Rio Tison,Jadiel Vitalis,Curtis Walker,Sylvester Williams,Jaime Winstone

P86134K

Tilausviitteet

ean13
7321944889517
Käytetty