Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1  (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (Blu-ray + DVD))
search
  • Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1  (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (Blu-ray + DVD))

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (Blu-ray + DVD))

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 2 h 26 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


arry Potter ja Kuoleman varjelukset, seitsemäs ja viimeinen Harry Potter seikkailu esitetään kahtena täysipitkänä elokuvana. Ensimmäinen osa alkaa siitä, kun Harry, Ron ja Hermione (Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson) aloittavat hengenvaarallisen tehtävän päämääränään jäljittää ja tuhota Lordi Voldemortin hirnyrkit, jotka ovat hänen kuolemattomuutensa takuu. Tällä kertaa kolmikko saa selvitä seikkailusta keskenään ilman Tylypahkan seinien tuomaa suojaa tai professorien ja opastajien ohjausta. Ystävysten pitää luottaa toisiinsa enemmän kuin koskaan, vaikka Pimeät voimat yrittävät erottaa heitä.

Velhomaailmasta on tullut vaarallinen paikka kaikille Voldemorin vastustajille. Kauan pelätty sota on alkanut ja Voldemorin kuolonsyöjät ovat saaneet vallan Taikaministeriössä sekä Tylypahkassa pelotellen kaikkia, jotka vastustavat heitä. Pimeyden voimat etsivät arvokkainta saalista Voldemorille, Harry Potteria, jonka Voldemor haluaa itselleen elävänä. Harry ainoa toivo pelastumiselle on löytää hirnyrkit ennen Voldemoria, niitä etsiessään hän löytää vanhan, unohdetun tarinan Kuoleman varjeluksista.

Valittu, Harry Potter on kasvanut pienestä pojasta aikuiseksi. Harry Potter ei kuitenkaan tiedä mitä tulevaisuus tarjoaa hänen varalleen ja hän on lähestymässä kohti sitä haastetta, johon häntä on kasvatettu Tylypahkassa ensimmäisestä päivästä lähtien: taisteluun Voldemoria vastaan.

Ohjaaja: David Yates

Näyttelijät: Helena Bonham Carter,Alan Rickman,John Hurt,Ralph Fiennes,Daniel Radcliffe,Emma Watson,Rhys Ifans,Bonnie Wright,Bill Nighy,Jamie Campbell Bower

P4954K

Tilausviitteet

ean13
5051895062593
Käytetty