Sleepless Night (Nuit blanche (2011)) (Blu-ray)
search
  • Sleepless Night (Nuit blanche (2011)) (Blu-ray)
  • Sleepless Night (Nuit blanche (2011)) (Blu-ray)

Sleepless Night (Nuit blanche (2011)) (Blu-ray)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 38 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Räjähtävän nopealiikkeinen toimintatrilleri Sleepless Night käynnistyy, kun paha poliisi Vincent ryöstää matkalaukullisen kokaiinia pelätyltä mafiapomolta. Puhallus paljastuu oitis ja gangsterit kaappaavat poliisin pojan velkojen vakuudeksi.

Enkelipölyn vaihto panttivankiin sovitaan tapahtuvaksi jättiläismäisessä yökerhossa. Kun lasti yhtäkkiä katoaa nuorista ja kauniista asiakkaista turvoksissa olevan klubin sokkeloihin, Vincentin on valmistauduttava taisteluun. Vatsanpohjasta sieppaava kilpajuoksu storobovalojen sykkeessä saa lisävauhtia, kun paikalle saapuvat Vincentin bisnesten jäljille päässyt poliisikollega ja joukko kilpailevan rikollisliigan jäseniä.

Sleepless Night on lajityyppinsä repäisevä muotovalio. Largo Winch -elokuvien sankari Tomer Sisley on kuin luoto Vincentin rooliin. Clint Eastwoodin 2000-luvun vakiokuvaaja Tom Stern saa kamerallaan ihmeitä aikaa valtavan yökerhon sokkeloissa. Pääosassa on kuitenkin intensiivinen toiminta, joka ei päästä katsojaa otteestaan edes hetkeksi.

Ohjaaja: Frédéric Jardin

Näyttelijät: Serge Riaboukine,Birol Ünel,Dominique Bettenfeld,Tomer Sisley,Julien Boisselier,Laurent Stocker,Lizzie Brocheré,Adel Bencherif,Catalina Denis,Joey Starr,Samy Seghir,Pom Klementieff,Vincent Bersoulle,Olivier Massart,Cécile Boland

P43692K

Tilausviitteet

ean13
6430051169557
Käytetty