Predator 2 (1990) (DVD)
search
  • Predator 2 (1990) (DVD)

Predator 2 (1990) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 43 min. Ikäraja: 18
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Se tulee kaukaisesta maailmasta saalistaakseen ihmisiä huvikseen. Se on voittamaton ja varustettu aseilla, jollaisista emme voi edes uneksia. Se vaanii ihmisriistaa tuntematta armoa, jättäen jälkeensä silvottuja ruumiita. Viimeksi se saalisti viidakossa. Nyt se on valinnut Los Angelesin.

Kilpailevat huumejengit käyvät avointa tulitaistelua L.A.:n kaduilla. Tämä on täydellinen näyttämö saalistajalle, jota kuumuus ja sekasorto vetävät puoleensa. Kun poliisi löytää läjän silvottuja ruumiita, uskoo luutnantti Mike Harrigan (DANNY GLOVER) niiden olevan vihollisjengin työtä. Mutta kun FBI:n agentti (GARY BUSEY) käskee häntä pysymään kaukana jutusta, alkaa uskomaton totuus pikkuhiljaa valjeta Harriganille. Edessä on väistämätön kohtaaminen villin ja vaarallisen saalistajan kanssa. Uskomattomat erikoistehosteet ja katkeamaton jännitys värittävät tätä ainutlaatuista toimintatrilleriä.

Ohjaaja: Stephen Hopkins

Näyttelijät: Maria Conchita Alonso,Bill Paxton,Kent McCord,Adam Baldwin,Danny Glover,Gary Busey,Robert Davi,Elpidia Carrillo,Kevin Peter Hall,Calvin Lockhart,Rubén Blades,Morton Downey Jr.,Steve Kahan,Henry Kingi,Corey Rand

P1256K

Tilausviitteet

ean13
6420614608456
Käytetty