Boogeyman (2005) (DVD)
search
  • Boogeyman (2005) (DVD)

Boogeyman (2005) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 25 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Päältä päin katsottuna Tim on tavallinen parikymppinen nuori mies. Mutta julkisivun taakse kätkeytyy kammottava trauma. Halvaannuttava pelko, josta hän on kärsinyt lapsuudestaan asti, repii häntä riekaleiksi ja se pahenee päivä päivältä. Timin ollessa 8-vuotias jotain järkyttävää tapahtui. Joka ilta isä kertoi hänelle iltasadun. Moni tarinoista oli kammottava, mutta isä varmisti makuuhuoneen turvallisuuden ennen kuin valot sammutettiin. Aina siihen kohtalokkaaseen iltaan asti, jolloin kummitusjuttu tuli todeksi. Nyt Timin on palattava lapsuudenkotiinsa ja kohdattava ne kauhistuttavat painajaiset, jotka ovat seuranneet häntä koko hänen elämänsä ajan. Mutta entä jos Tim onkin koko ajan ollut oikeassa? Oliko vaatekaapissa tai sängyn alla jotain? Onko se yhä siellä?

Sam Raimin uusi jännityselokuvayhtiö, Ghost House Pictures, tarjoaa jälleen uuden, pelottavan kauhukokemuksen. Menestyselokuva Kaunaan verrattuna Boogeyman on hiukan hurjempi, hiukan verisempi ja paljon kammottavampi. Nuori Tim, jota näyttelee tv-tähti BARRY WATSON (Seitsemäs taivas), joutuu kohtaamaan lapsuutensa pahimmat painajaiset, henkiin heränneinä… Ja niin joudut sinäkin!

Ohjaaja: Stephen T. Kay

Näyttelijät: Skye McCole Bartusiak,Philip Gordon,Barry Watson,Emily Deschanel,Lucy Lawless,Tory Mussett,Robyn Malcolm,Charles Mesure,Aaron Murphy,Louise Wallace,Michael Saccente,Ivan Kemp,Caden St. Clair,Lee Foreman,Andrew Glover

P1336K

Tilausviitteet

ean13
6420201161289
Käytetty