Tukikohta (Stephen Kings The Stand (1994)) (2 DVD)
search
  • Tukikohta (Stephen Kings The Stand (1994)) (2 DVD)

Tukikohta (Stephen Kings The Stand (1994)) (2 DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 5 h 59 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi,englanti

Stephen Kingin eeppisessä visiossa tuomiopäivän tulevaisuudesta harvojen eloonjääneiden tulee valita ruton runtelemassa maailmassa oma puolensa hyvän ja pahan välisessä viimeisessä taistossa – ja tässä taistelussa vaakalaudalla on ihmiskunnan tulevaisuus. Kun demonimaisen Randall Flaggin seuraajat suunnittelevat rakentavansa maailmasta tämän tummanpuhuvan kuvan, rohkea nelikko käy sankarimaiseen taistoon Flaggia ja tämän seuraajia vastaan. Vastustaja on musertavan ylivoimainen, joten alttiiksi on pantava muutakin kuin oma elämänsä viimeisessä epätoivoisessa taistossa pahaa vastaan.

Stephen King on sovittanut elokuvan käsikirjoituksen ylistetystä best-seller-romaanistaan. Elokuvaa tähdittävät Gary Sinise, Molly Ringwald, Jamey Sheridan, Laura San Giacomo, Ruby Dee, Ossie Davis, Miguel Ferrer, Corin Nemec, Matt Frewer, Adam Storke, Ray Walston ja Rob Lowe.

Ohjaaja: Mick Garris

Näyttelijät: Laura San Giacomo,Rob Lowe,Gary Sinise,Miguel Ferrer,Corin Nemec,Molly Ringwald,Ossie Davis,Ruby Dee,Jamey Sheridan,Ray Walston,Matt Frewer,Rick Aviles,Adam Storke,Bill Fagerbakke,Peter Van Norden

P1446K

Tilausviitteet

ean13
7332431017627
Käytetty