Calling, The (2000) (DVD)
search
  • Calling, The (2000) (DVD)

Calling, The (2000) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 25 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Kristie St. Claire on kiusaantunut kauheiden hallusinaatioiden ja painajaisunien näkemisestä, joista hän kärsi hänen hääyönään. Sinä samaisena yönä hän tuli raskaaksi täysikuun kajastaessa aukeassa metsässä, jota ympyröivät ikivanhat kelttiläiset riimukivet ja mustiin pukeutuneet ihmisjoukot, jotka uhrasivat rituaaliensa mukaan vastasyntyneen pojan.

Kun hänen perheensä ja ystävänsä alkavat käyttäytyä myös omituisesti hänen pelkonsa kasvavat kasvamistaan. Painajaiset ja todellisuus sulautuvat yhteen, kun eräs tuntematon mies ojentaa hänelle vanhan pergamentin – Paholaisen sopimuksen – kera enteen, että hän ja hänen poikansa ovat ne valitut.

Kristie yrittää löytää selitystä ja apua, mutta poliisit eivät usko hänen selityksiinsä, samoin kuin kirkko torjuu hänet täysin, eikä halua kuulla häntä. Heidän mukaansa paholainen on pelkkä käsite, uskonnollinen uhkakuva… Mutta mikä mahtaakaan olla todellisuus ?

Ohjaaja: Richard Caesar

Näyttelijät: Alice Krige,John Standing,Laura Harris,Nick Brimble,Francis Magee,Roger Brierley,Richard Lintern,Camilla Power,Rachel Shelley,Peter Waddington,Deborah Baxter,Alex Roe,Jack MacKenzie,Christine Moore,Danielle Green

P1862K

Tilausviitteet

ean13
5706141752758
Käytetty