Kadonnut Maailma: Jurassic Park (Lost World: Jurassic Park, The) (DVD)
search
  • Kadonnut Maailma: Jurassic Park (Lost World: Jurassic Park, The) (DVD)

Kadonnut Maailma: Jurassic Park (Lost World: Jurassic Park, The) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 3 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Ohjaaja Steven Spielberg vie meidät takaisin Jurassic Parkin maisemiin Kadonnut maailma – Jurassic Park -elokuvassa. Se on jymymenestykseksi muodostunut jatko-osa, jossa on entistä enemmän dinosauruksia, toimintaa ja uskomattomia erikoistehosteita kuin ennätyksiä rikkoneessa edeltäjässään. Tämä DVD-versio sisältää ainutlaatuisia haastatteluja ja harvinaisia otoksia kulissien takaa.

Kadonnut maailma – Jurassic Park kuuluu kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin elokuviin ja siinä esiintyy nimekäs näyttelijäkaarti: mm. Jeff Goldblum, Julianne Moore ja Pete Postlethwaite.

Jurassic Parkin tuhosta on kulunut neljä vuotta ja nyt kaksi ryhmää käy taistelua aikaa vastaan kamppailussa, jonka ratkaisu määrää kaukaisen saaren esihistoriallisten asukkien kohtalon.

Ohjaaja: Steven Spielberg

Näyttelijät: Julianne Moore,Jeff Goldblum,Vince Vaughn,Pete Postlethwaite,Richard Attenborough,Peter Stormare,Richard Schiff,Camilla Belle,Harvey Jason,Ariana Richards,Vanessa Lee Chester,Thomas Rosales Jr.,Arliss Howard,Joseph Mazzello,Thomas F. Duffy

P917K

Tilausviitteet

ean13
5050582359626
Käytetty