Vain Koiraihmisille (Must Love Dogs) (DVD)
search
  • Vain Koiraihmisille (Must Love Dogs) (DVD)

Vain Koiraihmisille (Must Love Dogs) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 33 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Sievä esikouluopettaja Sarah Nolan (Diane Lane) on eronnut, epätoivoinen ja ei-seurusteleva, kunnes hänen siskonsa toimittaa Sarahin tiedot Internetin kontaktipalstalle. Ja sitten seuralaisia riittää: hyypiöitä, nyyhkyttäjiä, elostelijoita, urheiluhulluja - ja Jake (John Cusack), sielukas veneenrakentaja, jonka käsitys tosirakkaudesta on kuin suoraan Tohtori Zivago - elokuvasta. Jake on hurmaava, fiksu ja ehkä hieman liian kiihkeä. Joten Sarah antaa miehen mennä menojaan. Ja samalla Sarah päästää käsistään kenties ainoan mahdollisuutensa rakkauteen.

Terävä käsikirjoitus ja vastustamattomat tähdet (mukaan lukien Christopher Plummer Sarahin leskeksi jääneenä isänä, jolla on oma nettiromanssi kytemässä uuden naisystävänsä Stockard Channingin kanssa) tekevät tästä romanttisesta komediasta yhtä ilahduttavan yllätyksen kuin täydelliset sokkotreffit. Älkää unohtako: rakkaus saattaa olla vain yhden hiiren napsautuksen päässä!

Ohjaaja: Gary David Goldberg

Näyttelijät: John Cusack,Christopher Plummer,Ben Shenkman,Diane Lane,Elizabeth Perkins,Victor Webster,Stockard Channing,Dermot Mulroney,Kirk Trutner,Brad William Henke,Julie Gonzalo,Ali Hillis,Glenn Howerton,Jordana Spiro,Michael Spound

P1894K

Tilausviitteet

ean13
7321944593452
Käytetty