Anna Palaa! (Bring It On (2000)) (DVD)
search
  • Anna Palaa! (Bring It On (2000)) (DVD)

Anna Palaa! (Bring It On (2000)) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi

San Diegon Rancho Carne High Schoolin cheerleaderit ovat parhaita: todisteena on viisi peräkkäistä kansallista mestaruutta. Toro-ryhmällä on tyyliä, taitoa, tempperamenttiä - ja todella iso ongelma. Torojen uusi kapteeni Torrance (Kirsten Dunst) saa kauhukseen selville, että tyttöjen vetävä koreografia onkin varastettu Clovers-ryhmältä. Clovers on ultraviileä hip-hop porukka suoraan slumminurkilta. Cloversin tytöt eivät ehkä ajele isin bemarilla, mutta heillä on potkua muille jakaa. Ryhmän vetäjä Isis (Gabrielle Union) yrittää kuumeisesti saada kokoon tarpeeksi rahaa, jotta Clovers pääsee osallistumaan mestaruuskilpailuihin, jolloin kulmien mimmit saavat viimein ansaitsemansa kunnioituksen.

Toros ja Clovers ajautuvat väistämättä törmäyskurssille, jossa kannustushuiskut saavat totista kyytiä! Mutta ovatko kahden kilpailevan koulun tytöt sittenkään niin erilaisia?

Vauhti-komedia ei mahdu siihen ihan tavallisimpaan muottiin, vaan yllättää positiivisesti tuoreella otteellaan ja terävillä oivalluksillaan.

Ohjaaja: Peyton Reed

Näyttelijät: Kirsten Dunst,Eliza Dushku

P1957K

Tilausviitteet

ean13
6420201120071
Käytetty