Ace Ventura - Luonto Kutsuu (Ace Ventura - When Nature Calls) (DVD)
search
  • Ace Ventura - Luonto Kutsuu (Ace Ventura - When Nature Calls) (DVD)

Ace Ventura - Luonto Kutsuu (Ace Ventura - When Nature Calls) (DVD)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 30 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Hän on kaikkien eläinten ystävä, naamioitumisen mestari ja lyömätön Tarzan-imitaattori. Nämä kaikki ominaisuudet ovat enemmän kuin tarpeellisia kun Ace Ventura kutsutaan mietiskely - harjoituksistaan Tiibetin vuoristosta suoraan pimeimpään Afrikkaan. Tehtävänä on tietysti pelastaa viaton eläin kaappaajien kynsistä. Tällä kertaa kyseessä on albiino-lepakko (??!) – sattumalta ainoa elävä olio maan päällä, joka aiheuttaa kylmiä väreitä Acelle. Mutta mitäpä ei kunnon lemmikki-dekkari tekisi viattoman luontokappaleen tähden. Samallahan voi vaikka harrastaa maastoajelua, estää sodan kahden heimon välillä, harjoittaa mielenkiintoisia afrikkalaisia riittejä ja muutenkin laittaa paikat uuteen uskoon … Ace Venturan jälkeen Afrikka ei ole enää entisensä!

Vain JIM CARREY (“Ace Ventura – lemmikki-dekkari”, “Nuija ja tosinuija”, “The Mask – Naamio”, “Cable Guy”) pystyy tähän! Maailman parhaiten ansaitseva koomikko on jälleen elementissään tässä suorastaan sairaan hauskassa komediassa. Kohota älykkyysosamäärääsi ja katso tämä elokuva!

Ohjaaja: Steve Oedekerk

Näyttelijät: Jim Carrey,Tommy Davidson,Simon Callow,Bob Gunton,Sophie Okonedo,Adewale Akinnuoye-Agbaje,Ian McNeice,Maynard Eziashi,Bruce Spence,Arsenio ´Sonny´ Trinidad,Danny D. Daniels,Sam Motoana Phillips,Damon Standifer,Andrew Steel,Tom Grunke

P35950K

Tilausviitteet

ean13
6420201170731
Käytetty