Salamaseepra (Racing Stripes (2005)) (DVD)
search
  • Salamaseepra (Racing Stripes (2005)) (DVD)

Salamaseepra (Racing Stripes (2005)) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 37 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Ei ole helppoa olla sirkuksen seepravarsa – varsinkin kun sirkuksen väki vahingossa unohtaa varsan kyydistä. Mutta tämä seepra ei olekaan mikä tahansa nelijalkainen. Varsa kasvaa isoksi maatilalla uskoen olevansa kilpahevonen. Uskollisten eläinystäviensä avulla se tavoittelee unelmaansa: sitkeä seepra haluaa päästä kilpailemaan oikeiden lämminveristen rinnalle. Hevostilalla varttuva varsa saa nimen Salama – eikä jää epäselväksi mistä nimi on peräisin!

Vuoden hienoimman perheleffan tähtinä ovat eläimet! Maatilan värikästä asukaskuntaa johtavat kärttyinen shetlanninponi nimeltä Tuisku ja vanha viisas vuohi Venla. Joukkoon kuuluu myös gangsteripelikaani Hanhi, kananaivoinen kukko Pena Punaheltta ja alati torkahteleva vahtikoira Myrsky. Elokuvan ääninä mm. Aleksi Sariola, Ulla Tapaninen, Pekka Laiho, Jussi Lampi, Jukka Laaksonen, Ilkka Heiskanen, Antero Mertaranta, Petteri Summanen sekä Juuso Myllyrinne ja Tuomas Enbuske.

Ohjaaja: Frederik Du Chau

Näyttelijät: M. Emmet Walsh,Bruce Greenwood,Frankie Muniz,Hayden Panettiere,Mandy Moore,Caspar Poyck,Gary Bullock,Wendie Malick,Thandi Puren,Morne Visser,Dawn Matthews,Matt Stern,John Lesley,Graeme Hawkins,Tarryn Downes

P39256K

Tilausviitteet

ean13
6420201163016
Käytetty