Napapiirin sankarit 2 (2015) (Blu-ray)
search
  • Napapiirin sankarit 2 (2015) (Blu-ray)
  • Napapiirin sankarit 2 (2015) (Blu-ray)

Napapiirin sankarit 2 (2015) (Blu-ray)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 30 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi.

Jannen mielestä Lumi on niin sikeäuninen, että hänen kanssaan voi hyvin lähteä kotoa Ylläkselle juhlimaan häitä. Matkalla on kuitenkin pari muuttujaa ja kohta Lapin yöttömässä yössä etsitään jotain digiboksia kallisarvoisempaa ja nopealiikkeisempää.

Samaan aikaan naiset ovat liekeissä Inarin exän pikku-Mikon (Kari Ketonen) omistamassa loistohotellissa - ja mitä tapahtuu tyttöjen illassa, jää tyttöjen iltaan.

Loisteliaan ruskan aikaan tapahtuvassa menestyskomedian jatko-osassa tavataan myös uusia kasvoja, kuten Kämäräinen (Santtu Karvonen) ja Sekis (Joonas Nordman). Toki matkalla kohdataan vanhojakin tuttuja, esimerkiksi legendaariset Kittilän runkkarit ja aina luotettava auto, vanha kunnon TIS-51.

Ohjaaja: Teppo Airaksinen

Näyttelijät: Janne Reinikainen,Kari Hietalahti,Timo Lavikainen,Miia Nuutila,Joonas Nordman,Kari Ketonen,Pamela Tola,Juho Milonoff,Jussi Vatanen,Santtu Karvonen,Sami Huhtala,Harri Korkiakoski

P42393K

Tilausviitteet

ean13
6418471165915
Käytetty