SF Elokuvaklassikot 18 (4 DVD)
search
  • SF Elokuvaklassikot 18 (4 DVD)

SF Elokuvaklassikot 18 (4 DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 5 h 17 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: ei ole / ei tiedossa


PIKKU-MATTI MAAILMALLA (1947, 1h 22min)
Kun Mattia uhkaa lastenkoti, hän karkaa junalla Helsinkiin ja tapaa Salme -nimisen neuvokkaan tytön, joka on myös kokenut kovia. Lapset ystävystyvät ja päättävät auttaa toinen toisiaan. Yhteistuumin he lähtevät etsimään Matin kadonnutta äitiä jonka kohtalo on kaikille arvoitus.
Pääosissa: Veli-Matti, Ritva-Leena, Ansa Ikonen, Joel Rinne, Siiri Angerkoski Ohjaus: Edvin Laine

ONNEN-PEKKA (1948, 1h 17min)
Tätinsä kanssa vaatimattomissa oloissa varttunut Pekka kutsutaan yllättäen rikkaan suvun kartanoon. Edesmennyt tuomari Björn on testamentannut omaisuutensa Pekalle -tuntemattomalle pikkupojalle, ja jättänyt omat sukulaisensa ilman perintöä! Kukaan ei tiedä miksi, mutta kohta kartanossa puhaltavat uudet tuulet!
Pääosissa: Veli-Matti, Edvin Laine, Ritva-Leena, Elsa Turakainen, Rolf Labbart, Mirjam Novero, Siiri Angerkoski Ohjaus: Edvin Laine

AALTOSKA ORKANISEERAA (1949 1h 10min)
Hauska ja vauhdikas elokuva kertoo sisaruksista, Jukasta ja Irmelistä, joiden on otettava kotiinsa uudet vuokralaiset. Eikä äitikään tiedä mitään! Oman lisävärinsä tarinan kulkuun tuovat talonmiehen määräilevä vaimo Aaltoska, salaperäinen konnakopla, ja valpas rikosreportteri ”Haukansilmä”.
Pääosissa: Elna Hellman, Veli-Matti, Hannes Häyrinen, Kalle Viherpuu, Ritva-Leena, Ohjaus: Edvin Laine

PIKKU ILONA JA HÄNEN KARITSANSA (1967 1h 27min)
Orvoksi jäänyt Ilona joutuu evakkomatkalle etsimään uutta kotia. Hän pääsee johtaja Orpanan perheeseen kasvattitytöksi, mutta kyseessä on väärinkäsitys. Välitön ja sydämellinen Ilona ei kuitenkaan lannistu vastoinkäymisistä ja pian hän valloittaa uuden perheensä jäsenet.
Pääosissa: Riitta Hämäläinen, Sirkka-Liisa Wilén, Elsa Turakainen, Siiri Angerkoski, Pentti Siimes Ohjaus: Jorma Nortimo

Ohjaajat: Edvin Laine,Jorma Nortimo

Näyttelijät: Joel Rinne,Ansa Ikonen,Rolf Labbart,Siiri Angerkoski,Mirjam Novero,Elsa Turakainen,Veli-Matti,Ritva-Leena

P44950K

Tilausviitteet

ean13
6415018626236
Käytetty