Kopps (2003) (2 DVD)
search
  • Kopps (2003) (2 DVD)

Kopps (2003) (2 DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 27 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

Pienen uneliaan ruotsalaiskylän poliiseilla on lokoisat oltavat. Rikollisuutta ei yksinkertaisesti ole. Kustannustehokas keskijohto ajattelee näin ollen säästää lakkauttamalla tarpeettoman poliisilaitoksen. Paikalliset poliisit kehittävät uljaan suunnitelman pitääkseen työpaikkansa! Neljän poliisin työpäivä on aikaisemmin koostunut etupäässä aamiaisen nauttimisesta, runsaista kahvitauoista ja lounastunnista. Ja siihen päälle keitetään vielä kahvit. Kahvin ääressä jutustellaan mukavia ja vilkutellaan tutuille. Mutta nyt nelikon totaalisen stressivapaa, pullantuoksuinen työympäristö on pahan kerran uhattuna.

Poliiseista Jacob on oman tiensä kulkija, joka etsii rakkautta senssi-ilmoitusten avulla. Benny on toimintaelokuvafani, joka unelmoi olevansa Bruce Willisin tyyppinen jäänviileä jepari. Lasse ja Agneta ovat poliisipari ja aviopari, joille suhde on työtä ja työ on suhde.

Sitten eräänä päivänä Jessica saapuu poliisiasemalle huonoja uutisia tuoden. Maalaispoliisit päättävät lavastaa kaikkien aikojen rikosaallon pitääkseen työpaikkansa. Kaupungin puliukko ”ylennetään” myymälävarkaaksi ja metsässä käydään kipakka tulitaistelu – eihän näin levoton kulmakunta millään voi luopua urheista lainvalvojistaan!

Ohjaaja: Josef Fares

Näyttelijät: Torkel Petersson,Christian Fiedler,Sissela Kyle,Fares Fares

P6556K

Tilausviitteet

ean13
5706550023890
Käytetty