Kauhea kankkunen (The Hangover (2009)) (Blu-ray)
search
  • Kauhea kankkunen (The Hangover (2009)) (Blu-ray)

Kauhea kankkunen (The Hangover (2009)) (Blu-ray)

8,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi Blu-ray. Kesto: 1 h 42 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Starsky & Hutch ja Road Trip -leffojen ohjaajan uusi elokuva on riehakas komedia polttareista, jotka menevät todella pahasti poskelleen.

Vain kaksi päivää ennen häitään Doug (Justin Bartha) ajaa Las Vegasiin kolmen kaverinsa (Bradley Cooper, Ed Helms ja Zach Galifianakis) kanssa. Suunnitelmissa on niin legendaarinen biletysilta, ettei sitä ikinä unohda. Mutta seuraavana aamuna herätys on karu - sulhasen kaverit eivät muista illasta pätkääkään. Moukari jyskyttää päässä, hotellin luksussviitti on pantu remonttiin, ja sulhanen on kadonnut.

Kohmeloisella kolmikolla ei ole hajuakaan illan ja yön tapahtumista, eikä aikaa hukattavana. He yrittävät muistaa älyttömästä toilailustaan edes sen, missä vaiheessa mopo ja sulho karkasivat käsistä. Doug on löydettävä, jotta hän ehtisi omiin häihinsä Los Angelesiin. Mutta mitä enemmän miehet selvittävät tapahtumien kulkua, sitä pahemmassa lirissä he tajuavat olevansa.

Ohjaaja: Todd Phillips

Näyttelijät: Heather Graham,Bradley Cooper,Matt Walsh,Jeffrey Tambor,Zach Galifianakis,Justin Bartha,Rachael Harris,Mike Tyson,Ken Jeong,Ed Helms

P68441U

Tilausviitteet

ean13
5051895023570
Uusi