Notting Hill (DVD)
search
  • Notting Hill (DVD)

Notting Hill (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 59 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi

Anna Scott on koko maailman palvoma filmitähti. Hänen kasvonsa koristavat lehtien kansikuvia ja paparazzit ovat jatkuvasti hänen kintereillään. Kaunotar esittää filmitähden rooliaan 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa turvamiesten ympäröimänä. Kuin kohtalon johdattamana Anna tapaa Lontoon Notting Hillissä kirjakauppaa pitävän Williamin. Ovatko erilaiset taustat, julkisuuden kirot ja Williamin oudon kämppäkaverin tempaukset ylitettävissä kun kahden ihmisen välillä synkkaa?

Menestyskomedian tähtinä ovat osuvasti Julia Roberts ja Hugh Grant, joiden oma yksityiselämä on seurapiiripalstoilla esitettävien saippuasarjojen kuohuvinta kermaa. Sivuroolit ovat täynnä herkullisia hahmoja, mutta varsinkin Rhys Ivans on hersyvän hauska Williamin rähjäisenä kämppiksenä Spikenä. Loistavat näyttelijät, nokkela dialogi sekä luistava tilannekomiikka tekevät tästä elokuvasta unohtumattoman elämyksen.

Ohjaaja: Roger Michell

Näyttelijät: Julia Roberts,Hugh Grant,Rhys Ifans,Dylan Moran,James Dreyfus,John Shrapnel,Mischa Barton,Richard McCabe,Roger Frost,Henry Goodman,Julian Rhind-Tutt,Lorelei King,Clarke Peters,Arturo Venegas,Yolanda Vazquez

P685K

Tilausviitteet

ean13
5708758658171
Käytetty