Valepukujen mestari (Master of Disguise, The) (DVD)
search
  • Valepukujen mestari (Master of Disguise, The) (DVD)

Valepukujen mestari (Master of Disguise, The) (DVD)

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 17 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Yhtenä hetkenä hän on vanha nainen, seuraavana kilpikonnamies. Myöhemmin näet hänet presidenttinä! Kuka on tämä mies, tämä myytti, tämä mestari? Hän on Pistachio - Valepukujen Mestari!

Pistachio Disguisey (Dana Carvey, Wayne’s World) on kiltti tarjoilija jonka elämään on tulossa megalomaaninen muutos. Rikosmaailman mahtimies Devlin Bowman (Brent Spiner, Star Trek Nemesis) on kidnapannut Pistachion vanhemmat ja pakottaa tämän isän, Fabrizzion (James Brolin, Traffic), matkaamaan ympäri maailmaa varastaen korvaamattoman arvokkaita aarteita. Pistachion on pelastettava tilanne, mutta miten? Isoisä paljastaa Pistachiolle suvun suurimman salaisuuden: hän polveutuu valepukeutujien arvokkaimmasta ja loistokkaasta mestarisuvusta! Pistachio saa pikakurssin naamioitumisen jalossa taidossa ja avukseen kauniin apulaisen (Jennifer Esposito, Älä sano sanaakaan), salaisen kirjan sekä maagisen tiedonpallon. Pistachio saattaa vielä näyttää kaikille! Tiedossa on uskomaton seikkailukomedia jonka parissa koko perhe viihtyy taatusti!

Ohjaaja: Perry Andelin Blake

Näyttelijät: Brent Spiner,Jennifer Esposito,James Brolin,Dana Carvey,Harold Gould,Michael Bailey Smith,Kenan Thompson,Austin Wolff,Edie McClurg,Maria Canals,Robert Machray,Rachel Lederman,Vincent Riverside,Mark Devine,Jay Johnston

P73442K

Tilausviitteet

ean13
6420614651452
Käytetty