In-Laws, The (2003) (DVD)
search
  • In-Laws, The (2003) (DVD)

In-Laws, The (2003) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 33 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Tohtori Jerry Peyser on säyseä ja kultivoitunut herrasmies, joka vannoo rauhallisen elämänmenon nimeen ja välttää viimeiseen asti turhia stressin aiheita. Nyt hänen tyttärensä on menossa naimisiin mukavan nuoren miehen kanssa. Tulevan appiukon ongelma on sulhasen isä: Steve Tobias on CIA:n agentti, joka päivittäin säntäilee hengenvaarallisesta tilanteesta toiseen luoteja ja ballistisia ohjuksia väistellen. Steve on Jerryn täydellinen vastakohta – mutta häiden alla kohtalo päättää heittää tämän epätasaisen parivaljakon yhteen. Vakoilijoiden ja konnien arvaamaton maailma nielaisee kummatkin appiukot kitaansa ja Jerry ja Steve joutuvat tekemään yhteistyötä hampaat narskuen – mutta mitäpä sitä ei tekisi lastensa onnen eteen.

Tämä vauhdikas agenttihulluttelu on samalla uudelleenfilmatisointi vuoden 1979 klassikosta ”Älkää ampuko hammaslääkäriä” ja ponnistaa vanhoilta tutuilta askelmerkeiltä aivan uusiin ulottuvuuksiin! Oscar-voittaja MICHAEL DOUGLAS on omiaan rämäpäisen Steven rooliin ja vanhan kaartin stand-up koomikko ALBERT BROOKS esittää tyylillä Jerryä. Kolmantena pyöränä radalla sinkoilee CANDICE BERGEN, joka kokee kovia Steven ex-vaimon roolissa. Nuorena parina nähdään RYAN REYNOLDS (”Van the Man”) ja LINDSAY SLOANE (”Anna palaa”). Häät ovat tulossa – mutta ensin on pelastettava maailma!

Ohjaaja: Andrew Fleming

Näyttelijät: Michael Douglas,Albert Brooks,Boyd Banks,A. Russell Andrews,Ryan Reynolds,Robin Tunney,Tamara Gorski,Richard Waugh,Michael Bodnar,Vladimir Radian,Susan Aceron,Lindsay Sloane,Maria Ricossa,Chang Tseng,Matt Birman

P804K

Tilausviitteet

ean13
6420201161296
Käytetty