Juulian totuudet (2002) (DVD)
search
  • Juulian totuudet (2002) (DVD)

Juulian totuudet (2002) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 15 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

Juulia, 16, on kapinoinut varastamalla autoja. Nyt hän on rauhoittunut ja päättänyt onnistua lukiossa uudessa kotikaupungissaan. Kesken lukuvuoden ja Juulian taustalla ei ole helppoa päästä sisään kuvioihin. Tilanne ei helpotu siitä, että paikkakunnalla alkaa tapahtua autovarkauksia, jotka näyttävät Juulian tekemiltä. Kaiken lisäksi Juulia ihastuu Rasmukseen, jääkiekkotähteen, jota hän ei voi saada. Parhaan ystävän Juulia saa omalaatuisesta Kirsistä ja yhdessä he törmäävät pikkukaupunkia järisyttävään salaisuuteen. Juulia elää talven, jonka aikana hän oppii tuntemaan, millaista on todellinen ystävyys ja rakkaus. Samalla hän oppii tietämään, mikä on tärkeätä ja mikä totta.

”Juulian totuudet” on palkittu kotimainen draamasarja, jonka päärooleissa nähdään uusia ja raikkaita näyttelijöitä: MERVI TAKATALO, IIDA-MARIA LINDSTEDT ja JUKKA NICK. Mukana on myös Eppu Normaalin keulakuva MARTTI SYRJÄ. Musiikin on säveltänyt Apulanta yhtyeestä tuttu TONI WIRTANEN.

Ohjaaja: Jukka-Pekka Siili

Näyttelijät: Mervi Takatalo,Reino Nordin,Jussi Nikkilä,Johanna Raunio,Iida-Maria Lindstedt,Jukka Nick,Harri Helminen,Martti Syrjä,Esko Mäkelä,Katri Randelin,Ville Kivelä,Ann-Marie Inkinen,Anni Turunen,Joona Majurinen,Marja Tuominen

P1101K

Tilausviitteet

ean13
6420201162620
Käytetty