Star Wreck: In the Pirkinning (DVD)
search
  • Star Wreck: In the Pirkinning (DVD)

Star Wreck: In the Pirkinning (DVD)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 43 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: ruotsi,englanti

Star Wreck on ensimmäinen kotimainen science fiction -komedia ja kokoillan tehoste-elokuva. Seitsemän vuotta tuotannossa olleen elokuvan silmiähivelevät erikoistehosteet ja räväkkä huumori luovat kehykset eeppiselle tarinalle tähtilaivan kapteenista Pirkistä (Samuli Torssonen), joka lähtee tavoittelemaan maailmankaikkeuden herruutta. Nälänhätä, sodat ja ylikansoitus alkavat painaa keisariksi itsensä nimittävän Pirkin harteita, ja pian tilanne alkaa näyttää toivottomalta. Nurkkaan ajetun mahtimiehen onni kuitenkin kääntyy, kun tohelo kapteeni Fukov (Janos Honkonen) törmää romualus Kalinkallaan outoon avaruuden madonreikään, jonka takana siintää uusi ulottuvuus täynnä uusia mahdollisuuksia.

Rinnakkaisulottuvuuteen ei kuitenkaan marssita kuin tupaan, ja poikkiteloin Pirkin vallanhaluisten pyrkimysten tielle asettuu avaruusaseman kapteeni Sherrypie (Atte Joutsen). Muissa rooleissa tavataan mm. Kari Väänänen, Karoliina Blackburn ja Jari Ahola.

Ohjaaja: Timo Vuorensola

Näyttelijät: Karoliina Blackburn,Samuli Torssonen,Atte Joutsen,Timo Vuorensola,Antti Satama,Janos Honkonen,Seppo Honkanen,Tiina Routamaa,Jari Ahola,Sonja Sjöblom,Santeri Humina,Ville Vuorensola,Rudi Airisto,Niklas Vainio,Esa Jaatinen

P2166K

Tilausviitteet

ean13
6430023130004
Käytetty