Nuotin Vierestä (2016) (DVD)
search
  • Nuotin Vierestä (2016) (DVD)
  • Nuotin Vierestä (2016) (DVD)

Nuotin Vierestä (2016) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 34 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Insinööri-Arto (Riku Nieminen) kuulee kauhukseen, että hänen äitinsä Leena (Leena Uotila) aikoo osallistua Kotkassa järjestettäviin karaoken SM-kisoihin. Pyynnöstä Arto lupautuu kuskaamaan Leenan kisoihin taka-ajatuksenaan matkan aikana ylipuhua tai vaikka huijata tämä muuttamaan mieltään osallistumisesta. Samalla pidättyväinen Arto haluaa estää äitiään häpäisemästä itsensä julkisesti.

Karaokekisoissa Arto kuitenkin ymmärtää, kuinka tärkeää esiintyminen äidille on. Lisäksi tuomaristossa istuva viehättävä laulajatar Susanna (Essi Hellén) kiinnittää Arton huomion. Arto tekeekin Otaniemen koulimilla aivoillaan sotasuunnitelman äitinsä kisakunnon kohentamiseksi ja kisassa pitämiseksi mahdollisimman pitkään. Leenalla on myös koko ajan ollut juoni poikansa suhteen. Hän haluaisi että Arto ymmärtäisi irrottautua ahtaasta elämästään, varautuneista asenteistaan ja mielellään myös kireästä vaimostaan Marjukasta (Pihla Viitala).

Nuotin vierestä on draamakomedia hauskanpidosta, heittäytymisestä, häpeästä luopumisesta ja sen hyväksymisestä, että elämässä harvoin kaikki menee niin kuin on suunnitellut.

Ohjaaja: Lauri Nurkse

Näyttelijät: Lauri Nurkse,Juha Muje,Leena Uotila,Mirja Oksanen,Leena Pöysti,Pihla Viitala,Riku Nieminen,Antti Luusuaniemi,Essi Hellén,Enni Ojutkangas,Jorma Karlstedt,Leena Vanhamäki,Oskari Sipola,Mona Kortelampi,Johanna Hartikainen

P57168K

Tilausviitteet

ean13
6420201166970
Käytetty