Pakanamaan Kartta (1991) (2 DVD)
search
  • Pakanamaan Kartta (1991) (2 DVD)

Pakanamaan Kartta (1991) (2 DVD)

14,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 5 h 29 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: ei ole / ei tiedossa


Neil Hardwickin suurteos Pakanamaan kartta ei ainoastaan ollut mestarillinen. Aivan uudenlaisen rakenteensa vuoksi se teki myös suomalaista tv-historiaa.

Lyhyt juonenkuvaus jaksoittain:
Osa 1: Time code. Matka elämän ja kuoleman perimmäisten kysymysten ääreen alkaa: tervetuloa mukaan löytämään oma polkusi moraaliviidakon läpi.

Osa 2: Freeze. Kuvaussihteeri Helena Koskinen on saanut vakavan aivovamman työtapaturmassa - jos se oli tapaturma. Näyttelijä Risto Kareinen on ilmeisesti jonkinlainen agentti - hän on myynyt salakuuntelulaitteen sisältävän rannekellon virolaisen rokkiyhtyeen venäläiselle managerille. Nyt yhtye on pidätetty ja kello on poliisin hallussa. Riston alkaa olla aika häipyä.

Osa 3: Rewind. Guatemalalainen nainen on järjestänyt Ristolle onnettomuuden, jonka Tapani kuulee Riston kellossa olevasta salakuuntelulaitteesta. Tapanille tulee kiire pois Riston asunnosta ennen kuin tappajat saapuvat sinne.

Osa 4: Playback. Virolaiset ovat murhanneet managerinsa ja menneet maan alle. Tapani alkaa ymmärtää, että Helenaa ympäröivät tapahtumat liittyvät Englannin kuvausmatkaan, jolla Tapani ja Helena tutustuivat toisiinsa. Helena ei pysty tai ei suostu muistamaan mitään.

Osa 5: Stand by. Tapani tietää sen verran, että Helena on ollut tekemisissä Riston kanssa, ja että Helena ja Carmen ovat ennestään tuttuja. Kohta hän tietää paljon enemmän.

Osa 6: Live. Anu, jonka luona karkuteillä olevat virolaiset asuvat, on tappanut Riston sairaalassa. Helenan ja Tapanin matka elämän ja kuoleman perimmäisten kysymysten ääreen alkaa olla ohi - he ovat kohta perillä. Sarja päättyy mutta tarina ei.

Uutta oli laajan ja moniulotteisen tarinan rakentaminen palapelimäisesti useille aikatasoille. Katsojaa ei päästetty helpolla: pysyäkseen tarinan tasolla oli katsojan keskityttävä näkemäänsä herpaantumatta. Siitäkin huolimatta mikään tarinassa ei ollut ennakoitavissa.

Vuonna 1991 ensiesitetty sarja nostattikin tuoreeltaan suoranaisen mediamyrskyn.Näyttelijät: Mari Rantasila,Vesa Vierikko,Turo Pajala,Pekka Huotari,Ilkka Merivaara,Tomi Salmela,Tero Jartti,Martti Palo,Ismo Alanko,Jukka Orma,Jouko Hohko,Ulla-Maija Siikavire,Elina Rintala,Jussi Ritola,Ari Siitonen,Pauliina Autio

P83539U

Tilausviitteet

ean13
6416415650725
Uusi