Duke Nukem Forever - Kick Ass Edition (PS3)
search
  • Duke Nukem Forever - Kick Ass Edition (PS3)

Duke Nukem Forever - Kick Ass Edition (PS3)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 18

Kuningas on palannut! Kaikkien aikojen kovin, machoin ja kunkuin äijä potkii muukalaisia persuksille entistä kovemmin!

Duke Nukem: Forever Kick Ass Edition sisältö:
- Ego Boost - Laajenna Duken ”egoa” eli terveyspalkkia ja potki vihollisia persuksille entistä kovemmin!
- Big Heads - Naura ja pidä hauskaa isopäisten vihollisten kustannuksella!
- 5 in-game-paitaa - Vaihda Duken asustusta viidellä eri paitavaihtoehdolla oman fiilikseksi mukaan!
- 3D juliste ja 3D lasit

Mitäpä olisi maailma ilman Duke Nukemin karismaattista, testosteronia huokuvaa ja adrenaliinilta tuoksuvaa olemusta? Luultavasti epämiellyttävien avaruusörkkien orjuuttama. Jo vuonna 1991 uransa aloittanut Duke Nukem näytti kuitenkin muukalaisille kaapin paikan ja pisti mörköjä turpaan, tuoden näin rauhan maapallolle - tai ainakin puolusti sitä tehokkaasti. Nyt tätä äijien äijää ja soturien kovinta kastia olevaa lihaskimppua taas tarvitaan, sillä luvassa on tarina, jossa ei ole nössöille sijaa!

Kurvikkaita kaunottaria rakastava, sikaria tupruttava ja olutta kittaava sikaniskamme joutuu jälleen kerran uuteen maailmanpelastusoperaatioon, ja näyttää samalla pelaajille millaista on kunnollinen räiskintätoiminta hurttia huumoria säästämättä!
Epäilyttävät ja epämiellyttävät muukalaiset ovat palanneet ja jälleen kerran purkkaa jauhava Duke Nukem joutuu nappaamaan asearsenaalinsa mukaan ja taltuttamaan vihulaiset hersyvän sanavarastonsa soittaessa tahtipuikkoja.

Sikakytät, kutistussäteet ja valtavat pomovastukset ovat Dukelle arkipäivää, eikä maailman (ja babejen) pelastaminen sujuisi ilman kovanahkaista körilästämme. Luvassa on mielikuvituksellinen asevalikoima, toisistaan poikkeavat kiehtovat viholliset sekä runsain määrin hauskoja ja toisinaan myös epäkorrekteja yksityiskohtia pelaajien riemuksi.
Ase tanassa, kieli poskella ja lihakset piukkoina kunkku hoitaa hommat kotiin. Duke Nukem näyttää mistä ovat laadukkaat räiskintäpelit tehty kaksikymmenjuhlavuotensa kunniaksi!

P5242K

Tilausviitteet

ean13
5026555406291
Käytetty