Fight Night Round 3 (PS3)
search
  • Fight Night Round 3 (PS3)

Fight Night Round 3 (PS3)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 12

Yksi isku voi muuttaa matsin suunnan..

Palkintoja ja mainetta niittänyt EA SPORTS Fight Night -sarja on edennyt kolmanteen osaansa. Peli on virtuaalinyrkkeilykehissä edelleen voittamaton. Peli on etenkin kolmannen sukupolven konsoleilla kauneinta, mitä korkearesoluutioisilla näytillä on nähty. Animaatio ja grafiikat ovat miltei elokuvatasoa.

Pelissä on mukana nyrkkeilyn suurimpia legendoja, kuten Muhammad Ali ja Oscar De La Hoya, Joe Frazier ja Bernard Hopkins. Fight Night Round 3:a lähemmäs et pääse nyrkkeilykehän tunnelmaa, ilman että tulet itse isketyksi kanvaasiin.

- Yksi isku voi muuttaa matsin suunnan

Kolme uutta Impact-lyöntiä pitää pelaajat varpaillaan koko ajan. Yhdellä iskulla saatat kääntää koko pelin suunnan. Iske täydellisesti ajoitetulla tyrmäysiskulla tai lopeta vastustajan pyristely nöyryttävällä viimeisellä lyönnillä. Loistavan analogikontrollin avulla tehtävä Impact-isku on riskialtis, mutta onnistuessaan pudottaa vastustajan suoraan kanvaasiin.

- Nyrkkeilyn suurimmat nimet

Voit katsoa ESPN:n klassista kuvamateriaalia oikean elämän taistoista, tai voit elää uudelleen menneen ajan klassikkotaistelut, kuten Arturo Gatti vs. Mickey Ward, Marco Antonio Barrera vs. Eric Morales, ja Ali vs. Frasier.

- Lämmittele itsesi ja vastustajasi

Pieni uho on paikallaan ennen ottelun alkua kuumassa pressitilaisuudessa, joka on täynnä hypetystä, vastustajan mollaamista ja verbaalista taistelua. Elä uudelleen klassikkotaistelut ESPN:n Instant Classiceissa.

- EA:n Superlyönti

Pudota kovaääninen tulokas täydellisellä iskulla! Pelaajan kasvoilta näkyvät iskujen jäljet - naseva täräys saa nyrkkeilijän horjumaan ja pakottaa taistelemaan pyörtymistä vastaan.

- Elokuvatason grafiikat

Pelaajana sinun on tulkittava kulloinenkin tilanne vastustajan eleiden ja ilmeiden perusteella. Kolmannen sukupolven konsolien ainutlaatuinen pelattavuus, ällistyttävän aidon näköiset nyrkkeilijät ja photorealistiset taustat ovat jotain sellaista, jota et ole ennen nähnyt. Fight Night Round 3 muuttaa käsityksesi pelaamisesta ja peleistä.

- Moninpeliominaisuudet

Voit pelata ihmisvastustajia vastaan joko kotisohvallasi toisen ohjaimen avulla tai netin välityksellä Xbox 360:n Xbox Live -ominaisuuden tai Playstation 3:n nettipeliominaisuuden välityksellä. Vaatii internet-yhteyden toimiakseen.

- Silmästä silmään (PS3)

Luota vaistoihisi tässä Pelkästään PLAYSTATION®3-alustalle tehdyssä pelimuodossa, jossa voit taistella nyrkkeilijäsi silmäperspektiivistä taistelun alusta loppuun.

- ESPN-tuki (PS3)

Saat viimeisimmät ottelutulokset ja uutiset peliin ESPN-nettipalvelun avulla.

- Jaetun ruudun moninpeli (PS3)

Rankaise vastustajaasi pelaamalla kaveriasi vastaan vain PS3:lle olevassa jaetun ruudun moninpelitilassa.

P74096K

Tilausviitteet

ean13
5030935052695
Käytetty