Maailman ympäri 80 päivässä (Around the World in 80 Days (2004)) (DVD)
search
  • Maailman ympäri 80 päivässä (Around the World in 80 Days (2004)) (DVD)

Maailman ympäri 80 päivässä (Around the World in 80 Days (2004)) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 54 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Phileas Fogg on nuori, omalaatuinen keksijä 1800-luvun lopun Englannissa. Tiedemieheltä syntyy huippuinnovaatioita rullaluistimista lentäviin laitteisiin, mutta muut ihmiset eivät moisista härveleistä perusta. Niinpä epätoivoisesti tunnustusta kaipaava nuori mies lyö vetoa, että pystyy matkustamaan maailman ympäri 80 päivässä. Matka pallon ympäri on pitkä ja vaaroja täynnä. Herkkänahkaisen keksijän onneksi hänellä on kuitenkin mukana monitaitoinen palvelija Passepartout. Brittiherrasmies ja suurta salaisuutta kantava kiinalainen matkaavat maan ääriin samalla kun kello tikittää armotta eteenpäin – ja menopeleiksi käyvät niin junat, kuumailmapallot kuin norsutkin!

Suuri seikkailu etenee maalla, merellä ja ilmassa takuuvarman vauhdikkaasti: Jules Vernen klassikkoromaanin päivitys 2000-luvulle on komeaa katsottavaa alusta loppuun. Pääosassa nähdään STEVE COOGAN ja JACKIE CHAN, joiden matkassa tulevat tutuksi niin intialaiset temppelit kuin Villin Lännen maisematkin. Hulvattomissa cameo-rooleissa valloittavat mm. JOHN CLEESE, KATHY BATES, OWEN WILSON ja ARNOLD SCHWARZENEGGER. Uskomaton elokuvaelämys koko perheelle!

Ohjaaja: Frank Coraci

Näyttelijät: Jackie Chan,Jim Broadbent,Karen Mok,Steve Coogan,Ewen Bremner,Ian McNeice,Roger Hammond,David Ryall,Adam Godley,Robert Fyfe,Howard Cooper,Daniel Hinchcliffe,Wolfram Teufel,Tom Strauss,Kit West

P2179K

Tilausviitteet

ean13
6420201163009
Käytetty