Spy Kids (DVD)
search
  • Spy Kids (DVD)

Spy Kids (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 24 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi

Toisinaan kaikkein suurimmat sankarit saattavat olla kooltaan kaikkein pienimpiä: Spy Kids! Junin ja Carmenin vanhemmat ovat maailman taitavimpia vakoojia. Eräänä päivänä lapsia odottaa yllätys; kaheli konna Fegan Floop on kaapannut heidän vanhempansa Gregorio ja Ingrid Cortezin. Floop aikoo hyödyntää heidän taitojaan luodakseen ilkeiden ja älykkäiden robottien armeijan, jonka olisi määrä ottaa haltuunsa koko maailma! Nyt on Junin ja Carmenin pelastettava vanhempansa - apunaan mahtava valikoima uskomattomia vakoiluvempaimia. Ainoa ongelma on, ettei heillä ole aavistustakaan kuinka ne toimivat!

Näe Antonio Banderas, Carla Gugino sekä lapsitähdet Alexa Vega ja Daryl Sabara kaikkien aikojen hauskimmassa ja vauhdikkaimmassa vakoojatarinassa! Toimintaa, erikoistehosteita, roppakaupalla huumoria ja hurjia agenttivälineitä – tämän kaiken saat, kun päästät irti Junnuvakoojat!

Ohjaaja: Robert Rodriguez

Näyttelijät: Cheech Marin,Carla Gugino,Antonio Banderas,Danny Trejo,Robert Patrick,Mike Judge,Alexa Vega,Alan Cumming,Teri Hatcher,Tony Shalhoub,Daryl Sabara,Richard Linklater,Guillermo Navarro,Johnny Reno,Shannon Shea

P37425K

Tilausviitteet

ean13
7393834186501
Käytetty