Susien klaani (Brotherhood of the Wolf) (DVD)
search
  • Susien klaani (Brotherhood of the Wolf) (DVD)

Susien klaani (Brotherhood of the Wolf) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 17 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

Ranska, 1766. Salaperäinen peto aiheuttaa pelkoa ja kuolemaa Gévaudin maakunnassa. Peto on jo kuukausien ajan hyökkäillyt naisten ja lasten kimppuun, mutta kukaan ei edes kykene kuvailemaan sitä. Chevalier de Fronsac, tunnettu biologi ja tutkimusmatkailija, saa kuninkaalta käskyn pysäyttää otuksen. Apuna de Fronsacilla on veriveljensä mohawk-intiaani Mani. Perillä Ranskan vuoristoisessa sydämessä kaksikko löytää ensin Pedon aiheuttamaa kauhua, mutta myös tietämättömyyttä, kiihkoilua ja taikauskoa.

Yli 5 miljoonaa katsojaa Ranskassa kerännyt elokuva pohjaa aitoon Gévaudanin Pedon tapaukseen, salaperäiseen eläimeen, joka oikeasti tappoi yli 100 ihmistä 1700-luvulla. Upean manga-filmatisoinnin ”Crying Freeman” ohjannut Christophe Gans on luonut fantastisen tyylilajicocktailin, historiallisen toimintakauhuelokuvan, jossa taistelujaksot, tehostekauhu ja historiallinen salaliitto yhdistyvät. Pääosissa nähdään Samuel Le Bihan, Vincent Cassel (”Purppuravirrat”), Monica Belucci (”Malena”) ja Mark Dacascos.

Ohjaaja: Christophe Gans

Näyttelijät: Jeremie Renier,Mark Dacascos,Monica Bellucci,Vincent Cassel,Bernard Farcy,Samuel Le Bihan,Philippe Nahon,Johan Leysen,Jean Yanne,Emilie Dequenne,Jacques Perrin,Hans Meyer,Edith Scob,Jean-François Stévenin,Émilie Dequenne,Jérémie Renier,Virginie Darmon

P47083K

Tilausviitteet

ean13
5708758658065
Käytetty