• Loppunut
Perikato (Der Untergang) (2 DVD)
search
  • Perikato (Der Untergang) (2 DVD)

Perikato (Der Untergang) (2 DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Loppunut

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 30 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Perikato kuvaa Adolf Hitlerin (Bruno Ganz) elämän viimeisiä viikkoja stenografi Traudl Jungen (Alexandra Maria Lara) näkökulmasta koettuina. Saksa on hajoamassa, ja kolmannen valtakunnan häviö näyttää väistämättömältä. Hitler on yhdessä lähimpiensä, mm. vaimonsa Eva Braunin (Juliane Köhler) ja Goebbelsin perheen (Ulrich Matthes ja Corinna Harfouch) kanssa vetäytynyt Berliinin keskustassa sijaitsevaan bunkkeriinsa, jossa he odottavat kohtaloaan.

Liittoutuneiden joukot lähestyvät nopeasti Berliinin portteja, ja Hitlerin häilyvä tila pahenee samaa vauhtia sodan kehityksen kanssa. Elokuva piirtää kuvan masentuneesta ja harhaisesta Hitleristä, joka pelkää salaliittoja ja vihaa silmittömästi juutalaisia. Samalla syntyy kuitenkin myös kuva tähän asti tuntemattomasta Hitleristä, jolla on humaanitkin puolensa.

Ohjaaja: Oliver Hirschbiegel

Näyttelijät: Bruno Ganz,Thomas Kretschmann,Christian Berkel,Juliane Köhler,Matthias Habich,Alexandra Maria Lara,Corinna Harfouch,Ulrich Matthes,Heino Ferch,Michael Mendl,André Hennicke,Ulrich Noethen,Birgit Minichmayr,Rolf Kanies,Justus von Dohnanyi

P37234K

Tilausviitteet

ean13
5706550894247
Käytetty