Vain muutaman dollarin tähden (For a Few Dollars More (1965) - Special Edition) (2 DVD)
search
  • Vain muutaman dollarin tähden (For a Few Dollars More (1965) - Special Edition) (2 DVD)

Vain muutaman dollarin tähden (For a Few Dollars More (1965) - Special Edition) (2 DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 6 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi,englanti

“Sukupolvensa johtotähti” (Roger Ebert), Oscar®-voittaja* Clint Eastwood jatkaa tavaramerkikseen muodostuneessa roolissaan ”miehenä ilman nimeä” Sergio Leonen kuuluisan dollaritrilogian kakkososassa. Luodinkovaa toimintaa ja auringonkärventämää jännitystä pursuva elokuva lukeutuu edelleen kaikkien aikojen suurimpiin lännenelokuviin!

Eastwood on tarkkasilmäinen, nopeaälyinen palkkionmetsästäjä, joka seuraa Indion – seudun salakavalimman rikollisen – verisiä jälkiä. Hänen pahin kilpailijansa, eversti Mortimer (Lee Van Cleef, High Noon), on päättänyt napata Indion ensin – elävänä tai kuolleena. Epäonnistuttuaan saalistuksessaan – tai toistensa eliminoinnissa – kaksikolla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä yhteistyötä tai kohdata varma kuolema Indion ja tämän murhanhimoisen lainsuojattomien joukon käsissä.

Ohjaaja: Sergio Leone

Näyttelijät: Clint Eastwood,Lee Van Cleef,Klaus Kinski,Luigi Pistilli,Roberto Camardiel,Gian Maria Volonté,Mara Krupp,Joseph Egger,Panos Papadopulos,Benito Stefanelli,Aldo Sambrell,Luis Rodríguez,Tomás Blanco,Lorenzo Robledo,Sergio Mendizábal

P619K

Tilausviitteet

ean13
6438044047752
Käytetty