Hanna (2011) (DVD)
search
  • Hanna (2011) (DVD)

Hanna (2011) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 51 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Paljolti Suomessa kuvatun jännityselokuvan nimihenkilö Hanna (Oscar-ehdokas Saoirse Ronan, ”Sovitus”) on teinityttö, jolla sattuu olemaan sotilaan voimat, kestävyys ja äly; sellaiseksi hänet on Pohjois-Suomen karuissa erämaissa kasvattanut hänen isänsä (Eric Bana, ”Star Trek”), entinen CIA-agentti. Eristyksissä ja poikkeuksellisissa olosuhteissa vietetyllä nuoruudella sekä kaikella hänen kasvatuksellaan ja koulutuksellaan on ollut vain yksi päämäärä: koulia Hannasta täydellinen salamurhaaja.

Hannan nuoren elämän käännekohta koittaa, kun isä lähettää hänet maailmalle suorittamaan tehtävää. Kaikessa hiljaisuudessa Hanna matkustaa halki Euroopan vältellen agentteja, jotka hänen peräänsä on lähettänyt häikäilemätön tiedustelupalvelun päällikkö (Oscar-voittaja Cate Blanchett), jolla on omat salaisuutensa. Kohdetta lähestyessään Hanna saa hätkähdyttäviä tietoja omasta taustastaan ja joutuu lopulta pohtimaan koko perimmäistä olemustaan.

Ohjaaja: Joe Wright

Näyttelijät: Cate Blanchett,Eric Bana,Olivia Williams,Tom Hollander,Michelle Dockery,Saoirse Ronan,Jessica Barden,Cyron Bjørn Melville,Nathan Nolan,Álvaro Cervantes

P6685K

Specific References

ean13
5051160285214
Used