Amazon (1990) (DVD)
search
  • Amazon (1990) (DVD)

Amazon (1990) (DVD)

€8.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 28 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

Suomalainen mies Kari (Kari Väänänen) päättää vaimonsa kuoltua muuttaa Brasiliaan kahden tyttärensä kanssa. Hän tapaa pian rämäpäisen amerikkalaisen lentäjän ja seikkailja Danin (Robert Davi: Die Hard, 007 - Lupa tappaa), joka kertoo Karille suunnitelmastaan kaivaa kultaa Amazonin viidakosta. Mutta Kari törmää myös kauniiseen Paolaan (Rae Dawn Chong: Commando, Häivähdys purppuraa), jolta hän oppii paremmin Amazonin tilanteesta ja sen uhkakuvista. Toisistaan voimakkaasti eroavat näkemykset alkavat vaivata Karia.

Mika Kaurismäki itse muutti Brasiliaan vuonna 1988 - Rio de Janeiroon, jossa hän vieläkin asuu. Hänen ensimmäinen Brasilia-aiheinen elokuva, suurtuotanto Amazon, on ohjaajan kenties poliittisin elokuva, joka ei pelkää ottaa kantaa päivänpolttaviin ympäristökysymysiin. Elokuva palkittiin syystäkin Maaiman luonnonsäätiön - WWF:n palkinnolla.

Ohjaaja: Mika Kaurismäki

Näyttelijät: Kari Väänänen,Robert Davi,Rae Dawn Chong,Esai Morales,Pirkko Hämäläinen,Expedito Barreira,Sidney Martins,Ana Mel,Luis Otavio,Ruy Polanah,Aili Solvio,Abimael Tosin

P6588K

Specific References

ean13
6416548365312
Used