Gungrave - Vol. 2: The Sweeper (DVD)
search
  • Gungrave - Vol. 2: The Sweeper (DVD)

Gungrave - Vol. 2: The Sweeper (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 40 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Sisältää vain japani-ääniraidan.

Brandon Heat on mafian kuumin torpedo, siihen asti kunnes hänen paras ystävänsä pettää ja murhaa hänet. 13 vuotta myöhemmin legendaarinen tappaja palaa takaisin haudastaan, kostonhimoa tihkuen!

Episodi 5: Millennion
Millennion, joka kontrolloi koko kaupunkia, palkkaa Harryn ja Brandonin töihin. Miehet ovat olleet neljä kuukautta omilla teillään ja uudelleen kohtaaminen tekee selväksi, että Harry on edennyt urallaan nopeammin. Brandon etsii käsiinsä myös Marian.

Episodi 6: Big Daddy
Mustiin pukeutuneet miehet seuraavat silmä kovana Brandonia, kun tämä lounastaa Marian kanssa. Myöhemmin hän saa kutsun vaikutusvaltaisen Big Daddyn luokse. Seuraavana iltana pidettävässä suuressa juhlassa on määrä syttyä raju tulitaistelu Lightning-liigan jäseniä vastaan!

Episodi 7: 5 Years Later
Viisi vuotta on kulunut. Harryn ura on mennyt ylöspäin aggressiivisesti ja pysähtymättä, kun taas Brandonista on tullut jääkylmä palkkamurhaaja. Kilpaileva syndikaatti palkkaa pahamaineisen ja armottoman murhaajan ”Madness” Bunjin eliminoidakseen kaksikon, mutta asiat saavatkin yllättävän käänteen...

Episodi 8: Family
Tärkeässä tilaisuudessa Millenionin eliittiväestölle, saa Harry tehtäväkseen löytää petturin ryhmästä. Eräs huipputärkeä vieras on murhattu ja syyllinen piileskelee Millenionin uskonnollisten liittolaisten joukossa.

Director: Toshiyuki Tsuru


P3560K

Specific References

ean13
6416548472317
Used