Fruits Basket - Vol. 4 (DVD)
search
  • Fruits Basket - Vol. 4 (DVD)

Fruits Basket - Vol. 4 (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 36 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Vain japani-ääniraita.

Sohman perheen taakkana on heitä jo useita sukupolvia vainonnut kirous. Kirouksen vuoksi kukaan perheen jäsenistä ei voi halata vastakkaista sukupuolta. Jos näin käy, muuttuu koko perhe tähtikartan kahdeksitoista eläimeksi. Kirouksen takia Sohman perhe on tyytynyt eristäytymään omaan rauhaansa... Kaikki muuttuu, kun nuori Tohru Honda tutustuu Sohman perheeseen. Torhu saa pian tietää perheen kirouksesta ja pian mikään ei ole niin kuin ennen.

13. jakso: A New School Term Starts! Lukuvuoden ensimmäinen päivä on käsillä ja Tohru on innoissaan siitä, että Momiji ja Hatsuharu aloittavat opintonsa myös samassa koulussa. Mutta asuntolassa kaikuvat toisenlaiset huudahdukset, kun oppilaskunnan puheenjohtaja saa selville Momijin käyttävän tyttöjen kouluasua. Ja vielä pahemmaksi asiat muuttuvat Black Harun astellessa sisään!

14. jakso: The Adult’s Episode - Yuki’s a Messed Up Snake! Tohrun kaivaessa puutarhassa yhdessä Yukin kanssa sattuvat he tapaamaan epämiellyttävän vierailijan toiselta puolelta Eläinrataa - käärme Ayame Sohman! Mutta todellinen yllätys on vielä näkemättä, kun Tohru saa selville Ayamin olevan Yukin vanhempi veli.

15. jakso: There Are No Memories It’s OK to Forget Tohru ja hänen ystävänsä suunnittelevat menevänsä katsomaan Tohrun äidin, Kyokon, hautaa nyt vuosi hänen kuolemansa jälkeen. He eivät voi olla nauramatta muistellessaan millainen Kyoko oli, kun hän vielä eli. Mutta Tohrun hymyn takana on jotain paljon muutakin kuin mitä hänen ystävänsä pystyvät näkemään.

16. jakso: If We’ve Three Then We Don’t Have to Fear Jason Shigure vaatii, että Tohru, Yuki, Kyo ja Hatori lähtevät yhdessä autolla Sohman järven rannalla sijaitsevalle talolle. Mutta rauhallinen loma muuttuu myrskyiseksi Tohrun saadessa selville, että jokin asia huolestuttaa Yukia ja Kyota.

Ohjaaja: Akitaro Daichi


P41574K

Specific References

ean13
6416548457116
Used