Superhero Movie (2008) (DVD)
search
  • Superhero Movie (2008) (DVD)

Superhero Movie (2008) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 27 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Kun geenimuunneltu sudenkorento puraisee Rick Rikeria (Drake Bell), hänelle kehittyy yliluonnolliset voimat ja panssarinkova iho. Rick päättää käyttää superkykyjään hyviin tekoihin ja alkaa taistella rikollisuutta vastaan Sudenkorentona. Rickin pahin vihollinen on ilkeä Lou Landers (Cristopher McDonald), salaiselta identiteetiltään superrikollinen Tiimalasi, joka pystyy imemään ihmisistä elinvoimaa ja haluaa kuolemattomaksi. Uskomattomien voimiensa ja äärimmäisen epämukavan trikooasunsa avustuksella Rickyn täytyy pysäyttää Tiimalasi, pelastaa maailma ja tietysti myös hurmata unelmiensa tyttö (Sara Paxton).

”Alaston ase” ja ”Scary Movie” -sarjojen tekijät käyvät nyt supersankarielokuvien kimppuun! David Zuckerin kunniakasta parodiaperinnettä jatkava Superhero Movie irvii sarjakuvaelokuville ja osansa saavat niin Hämähäkkimies, Batman, X-Men kuin Ihmenelosetkin. Mukana menossa mm. komediakonkari Leslie Nielsen, sukulaistyttömme Pamela Anderson ja julkkisbloggaaja Perez Hilton.

Director: Craig Mazin

Actors: Brent Spiner,Leslie Nielsen,Keith David,Robert Hays,Robert Joy,Christopher McDonald,Jeffrey Tambor,Marion Ross,Kevin Hart,Drake Bell,Nicole Sullivan,Tracy Morgan,Sara Paxton,Ryan Hansen,Sam Cohen

P2422K

Specific References

ean13
6416548483610
Used