Hitch - lemmentohtori (Hitch) (DVD)
search
  • Hitch - lemmentohtori (Hitch) (DVD)

Hitch - lemmentohtori (Hitch) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 53 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Esittelemme Hitchin (Will Smith), New Yorkin parhaan lemmentohtorin. Rakkaus on hänen alaansa – hänen avullaan saat takuuvarmasti unelmiesi naisen vain muutamien treffien jälkeen!

Täsmälleen niin tapahtuukin, kun Albert Brennaman (“Kellarin kunkku” -televisiosarjan Kevin James) voittaa upean seurapiirikuningattaren Allegra Colen (supermalli Amber Valletta) sydämen. Kun juorukolumnisti Sara Melas (Eva Mendes, Stuck On You, Once Upon a Time in Mexico) päättää paljastaa puuhakkaan pullukan menestyksen salaisuuden, hän järkyttyy havaitessaan, että komea nuori mies Alex Hitchens, jota hän on tapaillut, onkin kuuluisa deittitohtori. Etusivun lööppiin jouduttuaan Alexin täytyy yrittää pelastaa Albertin ja Allegran välinen suhde – ja oma suhteensa. Aina kun luulet löytäneesi aidon rakkauden, jutussa onkin jokin juoni... ”Viihdyttävää charmia ja keveyttä.”

Director: Andy Tennant

Actors: Jeffrey Donovan,Michael Rapaport,Adam Arkin,Will Smith,Eva Mendes,Philip Bosco,Matt Malloy,Kevin Sussman,Robinne Lee,Kevin James,Amber Valletta,Julie Ann Emery,Nathan Lee Graham,Paula Patton,Navia Nguyen

P2722K

Specific References

ean13
5050582343298
Used