Keikkaa Pukkaa (Get Him to the Greek (2010)) (DVD)
search
  • Keikkaa Pukkaa (Get Him to the Greek (2010)) (DVD)

Keikkaa Pukkaa (Get Him to the Greek (2010)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 45 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Jonah Hill ja Russell Brand lyöttäytyvät jälleen yhteen Forgetting Sarah Marshall- elokuvan ohjaajan kanssa tässä hillittömässä komediassa. Aaron Green (Jonah Hill) on nousukiidossa oleva pikkupomo kovalla musabisneksen alalla. Hän saa loistavan idean legendaarisen, mutta pahamaineisen rokkikukon, Aldous Snown (Russell Brand) comeback- keikasta!

Nyt Aaronin on vain raijattava tuo sekoileva rokkijumala Lontoosta Los Angelesiin soittamaan keikka tai impulsiivinen pomo (Sean Combs) pistää Aaronin pakkaamaan kamojaan vimeistä kertaa. Helpommin sanottu kuin tehty, sillä aikaa on vain 72 tuntia ja seksin, huumeiden sekä villien juhlien labyrintista itseään etsiskelevä Aldous Snow sekoittaa pakkaa todella pahasti jatkuvasti uusilla hulluilla touhuillaan.

Elokuvien Paksuna ja Superbad tuottajan uusi komedia on tolkuttoman hauska matka musabisneksen syövereihin ja ikkuna sen kulisseissa käytäviin hurjiin karkeloihin!

Director: Nicholas Stoller

Actors: Colm Meaney,Rose Byrne,Elisabeth Moss,Jonah Hill,Tom Felton,Aziz Ansari,Christina Aguilera,Russell Brand,Katy Perry,Sean ´P Diddy´ Combs

P3453K

Specific References

ean13
5050582773576
Used