Nuija ja tosinuija kaks (Dumb and Dumber To (2014)) (DVD)
search
  • Nuija ja tosinuija kaks (Dumb and Dumber To (2014)) (DVD)
  • Nuija ja tosinuija kaks (Dumb and Dumber To (2014)) (DVD)

Nuija ja tosinuija kaks (Dumb and Dumber To (2014)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Farrellyn veljesten kulttimainetta nauttiva komediaklassikko Nuija ja tosinuija saa vihdoin jatkoa - 20 vuotta ensimmäisen kohelluksen jälkeen! Ääliökaverukset Harry (Jeff Daniels) ja Lloyd (Jim Carrey) eivät ole viisastuneet vanhetessaan, joten luvassa on jälleen takuuvarmaa tohelointia.

Mitä kaverukset ovat tehneet kaikki nämä vuodet? Lloyd on virunut sairaalassa särkyneen sydämen vuoksi ja Harry on käynyt katsomassa ystäväänsä joka ikinen viikko. Eräänä päivänä Lloyd paljastaa Harrylle onnistuneimman huijauksensa. Hetken kakistelun jälkeen huijaus on nopeasti unohdettu, sillä miesten on löydettävä Harryn aikuinen tytär, jotta tämä voisi luovuttaa munuaisensa sairaalle isälleen. Sanomattakin on selvää, että mikään ei ole näin helppoa ja selkeää, kun kyseessä on elokuvahistorian nuijin kaksikko.

Ohjaajat: Bobby Farrelly,Peter Farrelly

Näyttelijät: Kathleen Turner,Jim Carrey,Jeff Daniels,Laurie Holden,Rachel Melvin,Cam Neely,Brady Bluhm,Paul Blackthorne,Rob Riggle,King,Lauren Henneberg,Angela Kerecz,Erika Bierman,Erin Allin O´Reilly,Taylor St Clair

P38468K

Specific References

ean13
6416548587110
Used