Juwanna Mann - gimmat donkkaa tykimmin (Juwanna Mann) (DVD)
search
  • Juwanna Mann - gimmat donkkaa tykimmin (Juwanna Mann) (DVD)

Juwanna Mann - gimmat donkkaa tykimmin (Juwanna Mann) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 28 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Rikas, lahjakas, kaikkien ihailema elämä ei ole yhtään hullumpaa jos satut olemaan koripallotähti Jamal Jeffries! NBA-kenttien väriläiskä on kuitenkin myös itsekäs, omahyväinen eikä todellakaan mikään herrasmiespelaaja. Mammonalle ja glamourille perso rääväsuu luulee, että koko maailma on hänen henkilökohtainen leikkikenttänsä. Mutta sitten tipahtaa pommi. Jamal lentää liigasta ulos käsittämättömien toilailujensa vuoksi! Kengän kuva takalistossaan Jamal yrittää löytää itselleen uutta puuhaa. Sitten koripallon kauhukakara saa idean, joka on niin pähkähullu, että se voisi hyvinkin toimia: Jamal päättää pukeutua naiseksi ja yrittää pelaamaan naisten NBA-liigaan. Vähän huulipunaa ja toppausta strategisiin paikkoihin ja niin Jamal Jeffries muuttuu Juwanna Manniksi. Mutta miten öykkäristaralle mahtaa käydä WNBA:ssä, jossa joukkuepeli on kaikki kaikessa?

Moottoriturpa MIGUEL A. NUNEZ J.R. esittää pääosaa tässä ratkiriemukkaassa sporttikomediassa, jossa luonnevikainen koriskarju saa tutustua naiselliseen puoleensa – oikein urakalla. Elokuvan muissa keskeisissä rooleissa hauskuuttavat laatunäyttelijät VIVICA A. FOX (”Independence Day”) ja KEVIN POLLAK (”Epäillyt”). Mukana nähdään myös laulaja LIL’ KIM. Kuka donkkaa tykimmin tällä kertaa?

Director: Jesse Vaughan

Actors: Tommy Davidson,Vivica A. Fox,Kevin Pollak,Annie Corley,Miguel A. Núñez Jr.,Jenifer Lewis,Terry Loughlin,Kim Wayans,Ginuwine,Kimberly ´Lil´ Kim´ Jones,Tammi Reiss,Heather Quella,Angie Cossey,Itoro Coleman,Bonnie Johnson

P4424K

Specific References

ean13
6420201171035
Used