Luokkakokous (2015) (DVD)
search
  • Luokkakokous (2015) (DVD)

Luokkakokous (2015) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 24 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Luokkakokous on tarina kolmesta miehestä, jotka matkustavat takaisin kotikaupunkiinsa osallistuakseen yläasteensa luokkajuhlaan. Matkalle lähdetään rohkein mielin hengähtämään, kauas omista ongelmista, perheestä ja parisuhteista. Lapsuudenkavereiden tavoitteena on viikonlopun mittainen vapaus ja hurvittelu. Mutta. Kaikki se, mikä oli ennen helppoa, onkin nyt keski-iän kynnyksellä aivan jotain muuta.

Toimittaja Niklas on mies, joka ei oikein uskalla elää. Maailma ympärillä ei ole enää vuosiin tuntunut omalta. Se on ajanut tämän miehen ohi. Tai tarkemmin päältä. Onko tuleva elämä pelkkää luopumista? Laulaja Tuomas on puolestaan saavuttanut elämässään kaiken sen, minkä tavoitteikseen asetti. Hän uskoo siten omiin kykyihinsä tuuria enemmän. Koko maailma tuntuu syövän hänen kädestään. Duunari Antille on olemassa kaksi aikaa: ennen ja jälkeen avioeron. Hän ei uskonut voivansa saavuttaa mitään teinirakkauttaan Hannea korkeampaa, joten eron jälkeen käteen ei ole jäänyt kuin tyhjyys. Mutta tyhjyyskin voi olla huikea katalysaattori, kuten Antti saa pian huomata. Enää tarvitaan vain luokkakokous.

Ohjaaja: Taneli Mustonen

Näyttelijät: Pirkka-Pekka Petelius,Taneli Mäkelä,Maria Sid,Satu Silvo,Aku Hirviniemi,Santtu Karvonen,Lauri Tilkanen,Niina Lahtinen,Wilma Rosenqvist,Jenni Kokander,Beata Harju,Jaajo Linnonmaa,Sami Hedberg,Joni Ollikainen

P46087K

Specific References

ean13
6420201165881
Used