Mad Money (2008) (Blu-ray)
search
  • Mad Money (2008) (Blu-ray)
  • Mad Money (2008) (Blu-ray)

Mad Money (2008) (Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 40 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish


Bridget Cardiganin (Diane Keaton) elämä varakkaana kotirouvana uhkaa saada surkean päätöksen, kun aviomies Don (Ted Danson) irtisanotaan ja laskut alkavat kasautua. Tarmokas Bridget vaihtaa kasmirneuleensa haalareihin ja siivouskärryjä työntäessään hänen päässään kehkeytyy pian suunnitelma. Keskuspankissa tuhotaan joka päivä yli miljoonan dollarin arvosta kierrosta poistettavaa käteistä rahaa. Muutaman silputtavaksi tarkoitetun setelin sivuun siirtäminen ei voi haitata ketään, mutta pankkilaitoksen murtovarman järjestelmän ohittaminen vaatii täydellisen suunnitelman ? ja täydellisen tiimin. Operaation avainhenkilö on setelisilppurin käyttäjä Nina (Queen Latifah), yksinhuoltaja, joka tuhoaa työkseen rahaa ja säästää palkastaan lastensa koulumaksuihin. Kuriiriksi löytyy huoleton hippityttö Jackie (Katie Holmes), jolla on hyvä vainu turvatarkastusten suhteen. Pelattuaan aina kuuliaisesti sääntöjen mukaan nämä naiset päättävät nyt tasata tilit.

Ihastuttava kolmikko Keaton, Latifa ja Holmes loistaa ja kokeilee omia rajojaan kepeässä ja tarkkasilmäisessä komediassa, jonka ohjauksesta vastaa mm. Thelma & Louise ja Jumalaiset Ja Ja siskot -elokuvien käsikirjoittaja Callie Khouri.

Director: Callie Khouri

Actors: Katie Holmes,Ted Danson,Diane Keaton,Queen Latifah,Meagen Fay,Christopher McDonald,Richard F Law,Adam Rothenberg,Peyton ´Alex´ Smith,Charlie Caldwell

P57825K

Specific References

ean13
6416548492537
Used